Beth Revis: Túl a végtelenen blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó romantikus sci-fi Young Adult
Beth Revis: Túl a végtelenen blogturné

Beth Revis: Túl a végtelenen blogturné

Könyvmolyképző Kiadó romantikus sci-fi Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Könyvfesztiválra jelenik meg Beth Revis “Túl a végtelenen” c. könyve, ami egy Young Adult sci-fi, amiből a romantika és a rejtélyek sem hiányozhatnak. Április 10. és 24 között hét könyvekkel (is) foglalkozó blogger véleményét olvashatjátok el a regényről, méghozzá extrák kíséretében. Természetesen a nyereményjáték sem maradt el, három példányt nyerhettek meg a könyvből.


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Besorolás: YA, sci-fi
Fordító: Varga Csaba Béla
Várható megjelenés: 2014.04.25
Oldalszám: ???
Fülszöveg:
Mi kell ahhoz, hogy valaki életben maradhasson egy hazugsággal teli űrhajó fedélzetén?
A tizenéves Amyt lefagyasztották, hogy az Isten Útja űrhajó fedélzetén évszázados út után eljuthasson egy távoli csillag bolygójára. A fiatal lánynak mindenről le kellett mondania. Hátrahagyta a fiúját, a barátait és az egész bolygóját, hogy a szüleivel együtt a Csillagközi Életbárka Program résztvevője lehessen. Azzal a szilárd meggyőződéssel merültek el a fagyasztómedence dermesztő folyadékában, hogy három évszázad múlva egy új bolygón, a Centauri Földjén ébresztik fel a családot. Mielőtt azonban az Isten Útja célba érhetett volna, valami történt a lefagyasztott testeket őrző raktárban. Valaki titokzatos módon hozzányúlt a negyvenkettedik számú fagyasztótartályhoz és Amy kis híján meghalt, amikor erőszakosan kirángatták fagyott álmai közül. Ötven év magány vár rá.
Ráadásul valaki meg akarta gyilkolni.
A földi tizenéves egy különös, zárt világban találta magát. Az űrhajó fedélzetén minden értelmetlennek tűnik. Az Isten Útja 2312 utasa vakon hallgat zsarnoki, félelmetes vezetőjük szavára. A könyörtelen kiskirály lázadó utódját, Korost viszont valósággal lenyűgözte a lány. Az ifjú arra is szeretne rájönni, hogy alkalmas-e az űrhajó vezetésére. Amy annyira szeretne megbízni Korosban. De hát hogy a csudában bízhatna meg egy olyan fiúban, aki még sosem járt a hajó hideg, fém falain kívül?
A kétségbeesett lány csak abban lehet biztos, hogy barátjával együtt halálos versenyfutás előtt állnak. Ki kell deríteniük az Isten Útja rejtett titkait, mielőtt újra lecsapna rá a gyilkos, aki már egyszer megpróbálta megölni.

Nyereményjáték


Szeretnél te is részese lenni az űrutazásnak? - Itt a remek alkalom, hogy nyerhess egy példányt Beth Revis – Túl a végtelenen című könyvéből!
Mit kell ehhez tenned? Semmi mást, mint lájkolni a Könyvmolyképző és a Blogturné Facebook adatlapját, és utána mindennap az adott szókeresőben elrejtett szereplőt, esetleg helyiség nevet megtalálni.

(A kiadó csak Magyarország területére postáz!)





Turné állomások:

04/10 - Media Addict
04/12 - Always Love a Wild Book
04/15 - Insane Life
04/17 - MF Kata gondolatai
04/19 - Kelly & Lupi olvas
04/21 - Deszy könyvajánlója
04/24 - Függővég

0 Reviews:

Post Your Review