Jenny Han - A nyár, amikor megszépültem - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó realista romantikus Young Adult
Jenny Han - A nyár, amikor megszépültem

Jenny Han - A nyár, amikor megszépültem

ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó realista romantikus Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvmolyképző jóvoltából hamarosan megjelenik Jenny Han: A nyár, amikor megszépültem című regénye, a Nyár trilógia első kötete. Ennek örömére a Blogturné Klub nyolc bloggere egy blogturné keretein belül bemutatja Belly különleges nyári élményeit!

2014. április 25-től minden másnap egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok.
Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!


Kiadó: Könyvmolyképző  Megjelenés: 2014. Könyvfesztivál
Oldalszám: 255 oldal
Fordította: Tóth István
Besorolás: YA, romantikus

Ahogy beköszönt a nyár, Belly maga mögött hagyja az iskolai életét, és Cousins Beachre menekül, oda, ahol élete minden eddigi nyarát töltötte. A nyaralóban nemcsak otthon érzi magát, távol az otthontól, de a számára legkedvesebb emberek veszik körül: Susannah, édesanyja legjobb barátnője a fiaival, Conraddal és Jeremiah-val. Belly azóta üldözi a szerelmével Conradot, amióta az eszét tudja, de mindennél jobban reménykedik abban, hogy ez a nyár más lesz, mint a többi. Bár megjelenik egy új srác, Cam, aki egy kicsit elvonja a figyelmét, és Conrad testvére, Jeremiah is sóvárgó pillantásokat vet rá, Belly szíve már Conradé. Vajon a fiú is neki szánja az övét? Tényleg olyan nyár áll előttük, amely mindent megváltoztat?



Nyereményjáték


Ismeritek a Jelly Belly-t?
Rengeteg ízben és színben létezik, és a regény főszereplője is erről a drazséról kapta becenevét. Ezért most egy kis cukorka vadászatra invitálunk benneteket!
Az első hét blogon egy-egy Jelly Belly drazsét rejtettünk el, melyek mindegyikén egy betű található. Ha ezeket összegyűjtetitek, és helyes sorrendbe rakjátok, akkor megkapjátok Belly latin órán választott nevét.
Az utolsó állomáson pedig, a bejegyzés szövegében kiemelt betűk segítségével fejthetitek meg, Belly csoporttársának - aki a könyvben is fontos szerepet játszik majd -, Camnek a latin nevét.
A válaszokat a rafflecopter doboz megfelelő mezőjébe írjátok be. Jó vadászatot! 
(postázás csak Magyarország területén!)


A turné állomásai

04/25 Media Addict - Borítómustra
04/27 CBooks - Rákos beteg a családban
04/29 Nem harap a... - Rajzok 
05/01 Deszy könyvajánlója - Playlist
05/03 Zakkant olvas - Idézetek
05/05 Dreamworld - Cousins Beach
05/07 Kelly Lupi olvas - Jenny Hanről   

0 Reviews:

Post Your Review