Colleen Hoover: Reménytelen - blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus
Colleen Hoover: Reménytelen - blogturné

Colleen Hoover: Reménytelen - blogturné

Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Hosszú várakozás után a Könyvmolyképző Kiadó végre elhozza nektek azt a regényt, amely az első csókok történelmének egyik legszebbikét mutatja meg nekünk.

Készen állsz a reménytelen igazságra? Vagy szívesebben hiszel a hazugságoknak? Colleen Hoover, a közkedvelt bestseller-író lebilincselő történettel tér vissza. Ez a szenvedélyes, magával ragadó románc két, szörnyű múltat cipelő fiatalról szól, akik az élet, a szerelem és a bizalom útvesztőjében bolyongva együtt ismerik meg az igazság gyógyító erejét.

A turné keretén belül kétnaponta 9 blogger véleményét olvashatjátok Sky és Holder történetéről.
Kiadó: Könyvmolyképző
Sorozat: Hopeless 1.
Oldalszám: 408
ISBN: 9789633733943 / 9789633736999
Fordító: Sándor Alexandra

A koránt sem szent Sky végzős középiskolásként találkozik Dean Holderrel – egy sráccal, aki nagy nőcsábász hírében áll. A fiú már a legelső találkozás alkalmával rabul ejti a szívét, ugyanakkor félelmet is kelt benne. A múltjára emlékezteti Sky-t, aki hosszú időn át próbálta eltemetni magában a történteket. Eldönti, hogy távol tartja magát a fiútól, de annak kitartása és ellenállhatatlan mosolya hamar semmivé foszlatja az elhatározását. Dean azonban maga is nyomasztó emlékeket őrizget. Amikor ezekről tudomást szerez, az visszavonhatatlanul megváltoztatja Sky-t, talán örökre szétrombolva lelkében a bizalom érzését. A múlt mindkettőjükön mély sebeket ejtett, melyek csak akkor gyógyulhatnak be, ha bátran szembe tudnak nézni a történtekkel. Az őszinteség az egyetlen út, hogy végre szabadon, korlátok nélkül éljenek és szeressenek.

A Reménytelen egy olyan regény, amitől eláll a lélegzeted. Elvarázsol, magával ragad, transzba ejt. Készülj fel, hogy újra átéld az első szerelmet…

Nyereményjáték

Minden blogbejegyzésben megosztunk egy-egy, reményhez kapcsolódó idézetet. A Ti dolgotok, hogy kitaláljátok, mely könyvekből származnak ezek a mondatok. 
(A postázás csak Magyarország területén érvényes!)

a Rafflecopter giveaway

Résztvevő blogok:

04.14. - Angelika blogja
04.16. - Kristina blogja
04.18. - Media Addict
04.20. - Dreamworld
04.22. - Kelly & Lupi olvas
04.24. - Deszy könyvajánlója
04.26. - Nem harap a…
04.28. - Szilvamag olvas
04.30. - MFKata gondolatai

0 Reviews:

Post Your Review