Kim Stanley Robinson: 2312 blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Agave sci-fi
Kim Stanley Robinson: 2312 blogturné

Kim Stanley Robinson: 2312 blogturné

Agave sci-fi
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Ezúttal kicsit eltávolodunk a Földtől, hogy más bolygókat is megismerhessünk. Ellátogatunk a Merkúr mindig mozgó városára, és megnézzük örök sötétséget a Vénuszon. Tarts velünk erre a képzeletbeli utazásra!

Április 1 és 7 között Kim Stanley Robinson 2312 című könyve segít nekünk felfedezni az univerzumot. A miniturné alatt nem csak a tudomány világából hozunk információkat, de számos más érdekességről is olvashattok. Emellett pedig ha játszotok, gazdagabbak lehettek a három példány egyikével.


Kiadó: Agave
Kategória: sci-fi, űropera
Megjelenés ideje: 2014
Fordította: Farkas Veronika
Oldalszám: 576
Fülszöveg: A tudományos és technológiai fejlődés rendkívüli jövő előtt nyitotta meg az utat. Már nem a Föld az emberiség kizárólagos otthona: új lakóhelyek létesültek a Naprendszer holdjain és bolygóin, sőt még azokon is túl. 2312-ben azonban események sorozata kényszeríti az emberiséget arra, hogy szembenézzen múltjával, jelenével és jövőjével.
A történet a Merkúron kezdődik, Terminátor városában, a mérnöktudomány eddig sosem látott csodájában. Swan Er Hong a nagyanyját gyászolja, Terminátor városának egyik legbefolyásosabb patrónusát. Mivel halálának váratlansága és tisztázatlan körülményei nem hagyják nyugodni, Swan útra kel a Naprendszerben, ám még csak nem is sejti, hogy ezzel nem csak saját életét, de az egész emberiségét is örökre megváltoztatja. Swan egykoron bolygókat teremtett - most azonban abba a tervbe is belepillanthat, amely az elpusztításukat célozza.

A 2312 merész és zseniális látomás az emberiség jövőjéről, egyúttal magával ragadó jellemrajz azokról az emberekről, akik a jövő történéseit alakítják - nagy jelentőségű sci-fi a műfaj egyik legtehetségesebb írójától.

Nyereményjáték

Te is légy részese ennek a csodás világnak! Ahhoz, hogy megnyerd a három példány egyikét, nem kell mást tenned, mint  a helyes válaszokkal kitölteni a nyereménydobozt.
(A kiadó csak Magyarország területére postáz!)

Turné állomások:

04/01 Bibliotheca Fummie - borító
04/04 Insane Life - íróról
04/07 Könyvgalaxis - bolygók ismertetése

0 Reviews:

Post Your Review