Blood Red Road - Vérvörös út blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Disztópia Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó
Blood Red Road - Vérvörös út blogturné

Blood Red Road - Vérvörös út blogturné

Disztópia Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvmolyképző Kiadó a Könyvfesztiválra elhozza nektek az egyik legnépszerűbb disztópia, a Homokvidék (Dust Lands) sorozat izgalmasan hangzó első részét, Vérvörös út (Blood Red Road) címmel.

Kísérjétek figyelemmel a blogturnénk állomásait, melyeken a szokásoknak megfelelően extra információkat kaphattok a történetről, és a játék végén a kiadó jóvoltából három példány talál gazdára.

Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 424 oldal
Fordító: Dobó Zsuzsanna

Hogy megmeneküljön, küzdenie kell.
Hogy túléljen, vezetővé kell váljon.
Saba világa darabokra hullik, amikor az ikertestvérét, Lugh-t fogságba ejti négy kabátos lovas. Saba eldönti, hogy megmenti, ezért nekivág a Pusztítók által hátrahagyott törvényen kívüli sivár tájnak. Ez egy brutális világ, ahol Saba felfedez magáról pár meglepő dolgot. Vad harcos, ravasz ellenfél és mindenek fölött legyőzhetetlen túlélő. Egy Jack nevű fenegyerekkel és egy Szabad Sólymok nevű lány forradalmár csapattal Saba útnak indul, hogy megmentse a testvérét – és talán az egész világot.



Nyereményjáték

Itt a remek alkalom, hogy megnyerhessétek ezt az izgalmakban bővelkedő történetet, melyben jelentős szerepet kapnak a varjak. Nincs más dolgod, mint a posztokban szereplő varjak számát összeadd, és a rafflecopter doboz első sorába beírd. Figyelem! A turné mind a 8 állomásán lesznek varjak, tehát a játék nyolcadik, befejező állomása után érdemes kitölteni az első kérdést. A facebook oldalakat viszont azonnal lájkolni lehet! 3 példány kerül kisorsolásra, melyeket kizárólag magyarországi címre tudunk postázni! Sok szerencsét!

A turné további állomásai:

04/06 Dreamworld
04/08 MFKata gondolatai
04/10 Bibliotheca Fummie
04/12 Deszy könyvajánlója
04/14 Fantazmo
04/16 Nem harap a...
04/18 Függővég
04/20 Kelly Lupi olvas

0 Reviews:

Post Your Review