Niall Leonard - Zúzógép blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági krimi Maxim Kiadó
Niall Leonard - Zúzógép blogturné

Niall Leonard - Zúzógép blogturné

ifjúsági krimi Maxim Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Maxim Könyvkiadó igazi meglepetést jelentet meg a Könyvfesztiválra! A Zúzógép egy izgalmas nyomozásba kalauzol, ahol a főhősnek a saját becsületét kell igazolnia. Végre egy történet, amit a srácok is imádni fognak! Sok érdekességet megtudhatsz a könyvről, ha követed a turné állomásait, valamint három példányt is kisorsolunk a könyvből a Kiadó jóvoltából!

Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Terjedelem: 280 oldal
Fordító: Széky János
ISBN: 9789632612911 ·
Megjelenés időpontja: 2014. április 30.

A nap, amikor Finn Maguire felfedezi az apja holttestét, addigi sivár élete a feje tetejére áll. A gyilkosság első számú gyanúsítottjaként Finnek versenyt kell futnia az idővel, hogy tisztázza magát és kiderítse, ki gyűlölte az apját annyira, hogy megölje. Miközben felforgatja a brutális és mocskos londoni alvilágot a keresett válaszokért, Finnek egyre több sötét családi titokkal és veszéllyel kell szembenéznie. Meg kell tanulnia, hogy azoktól az emberektől számíthat a legnagyobb pofonokra, akikben leginkább megbízott...
A szürke ötven árnyalat szerzőjének férje, Niall Leonard a tizenéveseknek írta a krimisorozatot.



Nyereményjáték

Nincs más dolgod, mint összegyűjteni a turné állomásairól a kiemelt betűket és összerakni belőlük főszereplőnk, Finn munkahelyének nevét, majd helyesen kitölteni a rafflecopter dobozt (megtalálható bármely turné bejegyzésnél). Csak magyarországi postacímmel rendelkezők vehetnek részt a játékban. 
Sok szerencsét!!

A blogturné állomásai:

04.11 Dreamworld
04.13 Nem harap a...
04.15 Könyvszeretet - A folytatásokról
04.17 Bibliotecha Fummie - Londonról
04.19 CBooks - Az íróról
04.21 Napi falat
04.23 Kelly&Lupi Olvas - Dreamcast

0 Reviews:

Post Your Review