Martin Handford: Hová ​tűnt Vili? - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 böngésző illusztrált Manó Könyvek Martin Handford
Martin Handford: Hová ​tűnt Vili?

Martin Handford: Hová ​tűnt Vili?

2024 böngésző illusztrált Manó Könyvek Martin Handford
Rövid leírás:
A 90-es években szinte megkerülhetetlen volt, hogy valaki találkozzon Martin Handford mókás és formabontó böngészőivel...

Blogturné Részletek

 


Kiadó: Manó Könyvek, 2024
Műfaj: böngésző


Fülszöveg: AZ EREDETI KALAND!
Csatlakozz Vili kereséséhez a világ körüli útján: a strandon, a sípályákon, a vasútállomáson, a reptéren, a múzeumban vagy a vidámparkban.
Minél többet nézed, annál több mindent találsz meg, miközben Vilivel és barátaival elérsz az utolsó képig.
Ez egy olyan könyv, ami miatt az egész világ azt kérdezi…
Hová tűnt Vili?
TE MEGTALÁLTAD MÁR?

 

A 90-es években szinte megkerülhetetlen volt, hogy valaki találkozzon Martin Handford mókás és formabontó böngészőivel, ahol zsúfolt képeken kellett megkeresni a piros-fehér csíkos szettet viselő fiút és barátait. A Manó Könyveknek köszönhetően itt a lehetőség, hogy felüljünk a nosztalgia-vonatra, vagy éppen megismertessük a legifjabb generációval régi kedvencünket. Tartsatok velünk a Hová ​tűnt Vili? blogturné három állomásán keresztül, és nyerjétek meg a Kiadó által felajánlott példányt!


Nyereményjáték:

Mi más lenne a feladat mostani nyereményjátékunkban, mint megtalálni Vilit? Minden állomáson találtok egy-egy olyan szót, ami mögé Vili bújt el, a feladatotok pedig, hogy ezeket a szavakat beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére. De vigyázzatok! Néhány szó alatt nem Vili bújkál, hanem valami egészen más!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.



a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:
02.06. KönyvParfé

1 Hozzászólás:

  1. Könyvparfé oldalán nem találtam a játékot, csak én nem találtam? Ilyenkor a könyvért való játékot is elvesztettük, hisz az 3-ból csak 2-őt sikerült teljesíteni.

    VálaszTörlés