Thomas Montasser: A ​könyvtündérek klubja - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Animus Kiadó felnőtt kortárs szépirodalom
Thomas Montasser: A ​könyvtündérek klubja

Thomas Montasser: A ​könyvtündérek klubja

2024 Animus Kiadó felnőtt kortárs szépirodalom
Rövid leírás:
A futárként dolgozó komponista kíváncsiságát felkelti egy mindig könyveket rendelő nő, akihez váratlanul fehérneműt kell szállítania.

Blogturné Részletek


Kiadó: Animus kiadó

Téma/műfaj: kortárs regény

Terjedelem: 192 oldal

ISBN: 9789636143732

Fordította: Péntek Eszter

Victor Iordanescu képzett komponista. De kinek van szüksége manapság zeneszerzőre – ráadásul román zeneszerzőre? Németországban futárként igyekszik boldogulni, és már-már megismeri azokat az embereket, akiknek nap mint nap kézbesíti a csomagjait. Egy ismeretlen, aki mindig csak könyveket rendel, különösen felkelti a kíváncsiságát. Amikor egyszer csak egy fehérneműt tartalmazó küldeményt hagy a küszöbén, képtelen tovább féken tartani a fantáziáját. Elhatározza, hogy muszáj végre találkoznia a titokzatos nővel, aki soha sincs otthon. Ám ez nehezebbnek bizonyul, mint gondolta… Ehelyett egy rendkívül művelt könyvkereskedőnővel és egy igencsak leleményes kisfiúval hozza össze a sors, valamint egy minden képzeletet felülmúló olvasóklubbal – és hamarosan a csomagszállító furgonja könyvesbusszá válik, amely számtalan olvasnivalóval látja el a környéket, és a csomagkézbesítőt is egyre közelebb viszi célja eléréséhez. Még ha ez korántsem az, aminek mindaddig feltételezte.
 

A futárként dolgozó komponista kíváncsiságát felkelti egy mindig könyveket rendelő nő, akihez váratlanul fehérneműt kell szállítania. De mi történik, ha a vele való találkozás miatt végül felborul az élete? Tartsatok bloggereinkkel ezen a különleges blogturnén, és ne felejtsetek el játszani se, ugyanis az Animus kiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk meg is nyeri A ​könyvtündérek klubja című könyvet!

Nyereményjáték

Játékunk ezúttal az íróhoz és a regényhez kapcsolódik. Mi kérdezünk, ti válaszoltok, és a helyes választ beírjátok a rafflecopter megfelelő helyére. (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)



A turné állomásai
 
Február 3. - Könyv és más
Február 5. - Szembetűnő
Február 7. - KönyvParfé 
Február 9.  - Hagyjatok! Olvasok!

* A FEBRUÁR 7-re tervezett állomásunk betegség miatt törölve! *

0 Reviews:

Post Your Review