Margie Fuston: Kegyetlen ​illúziók - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Fantasy lampion könyvek Margie Fuston
Margie Fuston: Kegyetlen ​illúziók

Margie Fuston: Kegyetlen ​illúziók

2024 Fantasy lampion könyvek Margie Fuston
Rövid leírás:
Margie Fuston Kegyetlen ​illúziók című fantasy regényében megismerkedünk egy fiatal nővel, kinek életét megkeserítették a vámpírok...

Blogturné Részletek


Kiadó: Lampion Könyvek, 2024
Műfaj: fantasy


Fülszöveg: Avát a bosszúvágy élteti. Az édesanyját tíz éve megölte egy vámpír, és azóta is meg akarja torolni a halálát. Egy nap különleges bűvészelőadásra téved, ahol a mutatványokra lehetetlen észszerű magyarázatot találni.
Ava kideríti, hogy a társulat tagjai egy ősi, titkos társasághoz tartoznak, akiknek varázserejük van. Mivel a lányban is felfedezik ezt a képességet, megígérik, hogy megtanítják, hogyan győzheti le az éjszaka teremtményeit. (Hogy erre pont egy szívdöglesztő pasi készíti fel ? Hát legyen!) Ám ahhoz, hogy Avából halhatatlan mágus váljon, részt kell vennie egy baljós hangulatú kastélyban rendezett versenyen, ahol elmosódik a határ valóság és káprázat között. A végkimenete pedig halálos is lehet…

A sötét hangulatú, romantikus fantasyk kedvelőinek!

 


Margie Fuston Kegyetlen ​illúziók című fantasy regényében megismerkedünk egy fiatal nővel, kinek életét megkeserítették a vámpírok, elvéve tőle a legértékesebbet. Azóta csak a bosszú élteti, és egy titkos társaságnak köszönhetően talán szert tehet olyan képességekre, amikkel felveheti a harcot a sötétség teremtményeivel. Ha kíváncsiak vagytok, sikerrel jár-e, tartsatok három bloggerünkkel a három állomáson keresztül, és nyerjétek meg a Lampion Könyvek által felajánlott példányt!


Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban a vámpíroké a főszerep. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, a ti feladatotok pedig, hogy a regény címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review