Szabó Magda: Álarcosbál - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 családregény emberi sorsok ifjúsági II. világháború klasszikus lányregény Móra Kiadó szabó magda
Szabó Magda: Álarcosbál

Szabó Magda: Álarcosbál

2024 családregény emberi sorsok ifjúsági II. világháború klasszikus lányregény Móra Kiadó szabó magda
Rövid leírás:
A Blogturné Klub bloggerei Szabó Magda klasszikus ifjúsági regényével szeretné megismertetni az ifjú olvasókat a Móra Könyvkiadó segítségével.

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Móra kiadó

Terjedelem: 216 oldal

ISBN: 9789634159056

Műfaj/téma/zsáner:  családregény, emberi sorsok, háború, ifjúsági, klasszikus, lányregény

Az Álarcosbál akkor játszódik, amikor a nők büszkék arra, hogy saját keresetükből maguk fizetik a krémest a randevún, amikor a gyerekek háborúellenes beszédet mondanak a békerajgyűlésen, és amikor a farsangi jelmezbálon a lányok egymással táncolnak. És mégis, mintha minden ma történne: Egy kislány titkokkal és fájdalommal teli, tetszhalott élete egyszerre csak megtelik örömmel és kacagással, és ehhez nem is lehet más díszletet találni, mint egy álarcosbált!
 

A Blogturné Klub bloggerei Szabó Magda klasszikus ifjúsági regényei közül három kötettel szeretné megismertetni az ifjú olvasókat a Móra Könyvkiadó segítségével. Az Álarcosbál, az Abigél és a Születésnap a mai napig méltán népszerű az olvasók széles körében. Az Álarcosbál blogturné öt állomását követve a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

Játékunk során a regényből válogatunk idézeteket, ismerd fel, melyik karakter mondta, kiről beszélnek vagy kit jellemeznek az idézett résszel, és írd be a nevét/titulusát a rafflecopter doboz megfelelő sorába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.) 

A turné állomásai
 

0 Reviews:

Post Your Review