Helena Kraljič: A ​telihold titka - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Manó Könyvek mesekönyv
Helena Kraljič: A ​telihold titka

Helena Kraljič: A ​telihold titka

2024 Manó Könyvek mesekönyv
Rövid leírás:
Ebben a bájos mesekönyvben az állatok aggódva figyelik, hogy a hold egyre csak fogy és fogy, majd egyszer csak eltűnik.

Blogturné Részletek

 


Kiadó:
 Manó Könyvek

Fordító:  Csapody-Szabó Noel

Műfaj:  mesekönyv

Terjedelem:  24  oldal

Az állatok aggódva figyelik, ahogy a telihold egyre csak fogy, minden egyes nappal vékonyabb lesz, majd eltűnik... Ez a képeskönyv nem csupán a Hold titkairól mesél, valójában sokkal többet tanít nekünk. Például arról, hogy milyen elmondhatatlanul fontos a közös meseolvasás, vagy hogy miért beszélgessünk a félelmeinkről a barátainkkal. Az aggodalmak, huss, elszállnak, és előbb-utóbb minden elrendeződik, minden kisimul, és kerek lesz, pont mint a Hold.

 

Ti ismeritek a telihold titkát? Ebben a bájos mesekönyvben az állatok aggódva figyelik, hogy a hold egyre csak fogy és fogy, majd egyszer csak eltűnik. Vajon mi történik ilyenkor, mi az oka a hold változásának? Tartsatok velünk, merüljünk el együtt Helena Kraljič kedves meséjében, ha pedig nektek kedvez a szerencse meg is nyerhetitek a kötet egy példányát. 

Nyereményjáték

Mostani játékunkban az erdőben élő állatokra koncentrálunk. Minden állomáson találtok egy állatot, ám a betűk valahogy összekeveredtek. Nincs más dolgotok, mint kibogozni a helyes sorrendet és a Rafflecopter megfelelő sorába beírni, hogy melyik állatra gondoltunk. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai
 
02.08.: Szembetűnő
02.10.: Csak olvass!
02.16.: KönyvParfé

2 Hozzászólás:

  1. A könyvparfé oldalán nem találtam a játékot, így azt nem tudtam teljesíteni, csak én jártam így?

    VálaszTörlés