Chihiro Maruyama: Pierre, a labirintusnyomozó sorozat - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 böngésző gyerekkönyv Móra Kiadó Naphegy kiadó
Chihiro Maruyama: Pierre, a labirintusnyomozó sorozat

Chihiro Maruyama: Pierre, a labirintusnyomozó sorozat

2024 böngésző gyerekkönyv Móra Kiadó Naphegy kiadó
Rövid leírás:
A Pierre, a labirintusnyomozó könyvek nem csupán egyszerű, gyönyörűen illusztrált böngészők, itt minden kötettel egy igazi nyomozás részeivé válhatunk

Blogturné Részletek




Kiadó: Naphegy Kiadó

Fordító:  Varró Zsuzsa

Műfaj:  Interaktív böngésző

Terjedelem: 36 oldal

Mr X-nek, a fantomtolvajnak ördögi terve van! Azt forgatja a fejében, hogy ellopja Labirintusváros legdrágább kincsét, ami a Labirintustorony tetején világít. Pierre és barátnője, Carmen kapják a feladatot, hogy a legügyesebb labirintusnyomozók segítségével megoldják a feladványokat, megvédjék a Labirintus-kockát és megállítsák Mr X-et.

 






Kiadó: Naphegy Kiadó

Fordító:  Varró Zsuzsa

Műfaj:  Interaktív böngésző

Terjedelem: 36 oldal

Mr. X ellopta az Útvesztőkövet, melynek varázserejével egész Operavárost óriási labirintussá lehet változtatni. Segítsetek Pierre-nek és a barátnőjének, Carmennek megtalálni a kiutat az útvesztőkből, és megállítani Mr. X-et, amíg nem késő! Keressétek meg az utat a fantasztikus labirintusokban, találjátok meg az elrejtett nyomokat, és oldjátok meg a feladványokat, hogy megmentsétek a várost!

 


Kiadó: Naphegy Kiadó

Fordító:  Varró Zsuzsa

Műfaj:  Interaktív böngésző

Terjedelem: 36 oldal

Pierre és Carmen Lagúnavárosba érkeznek, hogy részt vegyenek a karneválon, és megtekintsék a világhírű Labirintustojást. Hamarosan rájönnek azonban, hogy nincs minden rendben a városban: egy titkos szervezet összeesküvést sző, hogy ellopja a legendás tojást, és azáltal mindent útvesztők átláthatatlan szövevényévé változtasson.

 





A Pierre, a labirintusnyomozó kötetek nem csupán egyszerű, gyönyörűen illusztrált böngészők, hanem minden könyvvel egy igazi nyomozás részeivé válhatunk és hol Mr. X, hol a Vasállarcos páros nyomába kell erednünk, hogy megmentsük a világot. Tartsatok velünk, legyetek ti is részesei az izgalmas kalandoknak és nyerjétek meg a Naphegy Kiadó által felajánlott, szabadon választható Pierre kötetet.

Nyereményjáték

Mostani játékunk során az egyes állomásokon egy-egy filmcímet találtok, melyek híres, felkapott filmek neveit rejtik. Sajnos a filmcímek betűi összekeveredtek, és a ti feladatotok kibogozni őket… és bár tudjuk, hogy ügyesek vagytok, annyit segítünk, hogy mindegyik filmben található labirintus! A feladat az, hogy Rafflecopter doboz megfelelő helyére beírjátok a talált filmcímet! Tartsatok velünk, és nyerjetek egy általatok választott Pierre kötetet a Naphegy Kiadó jóvoltából!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review