Brigid Kemmerer: A Vow So Bold and Deadly – Merész, gyilkos eskü - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Fantasy Könyvmolyképző Kiadó romantikus Vörös Pöttyös YA Young Adult
Brigid Kemmerer: A Vow So Bold and Deadly – Merész, gyilkos eskü

Brigid Kemmerer: A Vow So Bold and Deadly – Merész, gyilkos eskü

2024 Fantasy Könyvmolyképző Kiadó romantikus Vörös Pöttyös YA Young Adult
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából megérkezett Az átoktörő sorozat harmadik része, az A Vow So Bold and Deadly – Merész, gyilkos eskü.

Blogturné Részletek


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Molnár Edit

Műfaj:  fantasy

Terjedelem:  456  oldal

Királyságok ​csapnak össze. Te kinek az oldalára állsz? A lenyűgöző Átoktörő-sorozat befejező része. Nézz szembe a félelmeiddel, vívd meg a csatát! Emberfall rohamosan pusztul, és a végletekig megosztott: vannak, akik úgy vélik, a trón Rhent illeti, ám mások alig várják, hogy új korszak kezdődjön Grey, a jogos örökös vezetésével. Grey két hónap türelmi időt adott Emberfallnak a támadás előtt, ám ez idő alatt Rhen mindenkitől elfordult, még Harpertől is, aki kétségbeesetten próbál segíteni neki, hogy megtalálja a békéhez vezető utat. Vívd meg a csatát, mentsd meg a királyságot! Eközben Lia Mara azért küzd, hogy anyjánál emberségesebben uralkodjon Syhl Shallow felett. Miután a mágusokat kiűzték az országból, évtizedekig tartó békés időszak köszöntött be, ám az alattvalók közül nem mindenki nézi jó szemmel, hogy Lia Mara egy varázserővel bíró herceggel és egy kaparóval szövetkezik. A háború közeledtével Lia Mara elbizonytalanodik: valóban ő az a királynő, akire az országának szüksége van? A két birodalom egyre közelebb sodródik a fegyveres összecsapáshoz, ami próbára teszi a hűséget, szerelmeket sodor veszélybe, egy régi ellenség újbóli felbukkanása pedig mindenkire fenyegetést jelent. Hagyd, hogy magával ragadjon!




A befejező részéhez érkezett Az Átoktörő sorozat, és a harmadik részben végre kiderül, hogy mi lesz Emberfall, illetve a négy főszereplőnk sorsa. A Vow So Bold and Deadly – Merész, gyilkos eskü ismét vadonatúj, izgalmas kalandokat tartogat, és ha velünk játszol, akár a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott könyvpéldányt is megnyerheted!

Nyereményjáték

Az Átoktörő sorozat eredetileg egy retelling, mely A Szépség és a Szörnyeteg történetén alapul. Ez az oka annak, hogy a mostani játékunkban ennek a mesének a feldolgozásait kell felismernetek, méghozzá egy idézet alapján. A megoldást pedig ne felejtsétek el beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai
 

0 Reviews:

Post Your Review