Sarah Turner: Stepping ​Up – Beth felnő - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 chick lit Next21 Kiadó romantikus
Sarah Turner: Stepping ​Up – Beth felnő

Sarah Turner: Stepping ​Up – Beth felnő

2024 chick lit Next21 Kiadó romantikus
Rövid leírás:
Sarah Turner neve már ismerős lehet a hazai közönség számára, A 21. Század Kiadó jóvoltából most egy újabb kötetét ismerhetjük meg.

Blogturné Részletek



Kiadó: Next21 Kiadó

Fordító:  Farkas Veronika

Műfaj:  regény, romantikus, chick lit

Terjedelem:  384  oldal

Eddig senkinek nem kellett gondját viselnie. Ezentúl másképp lesz. Beth soha semmit nem csinált huzamosabb ideig. Össze se tudná számolni, hány munkahelyen mondott fel, hány pasival szakított, és még mindig a régi gyerekszobájában alszik. Nem mintha ne próbált volna felnőni, de eddig egyetlen kötelességét sikerült csak menetrendszerűen teljesíteni: péntek este mindig ott ül a kocsmában. Aztán egy reggelen tótágast áll a világa – egy kimondhatatlan tragédia nyomán ott találja magát a tinédzser unokahúga és a bölcsődés unokaöccse mellett. Beth lesz a gyámjuk, és ezzel kezdetét veszi valami, ami a lány számára egészen ismeretlen: plüsselefántok és lefekvés előtti mesék. Még soha nem vállalt felelősséget senkiért – nem kell hozzá sok, hogy úgy érezze, ezt az egészet nem neki találták ki. Mi van, ha egyszerűen alkalmatlan? Beth megmagakcsolja magát. Most az egyszer nem adja fel. Ideje helytállni.

 


Sarah Turner neve már ismerős lehet a hazai közönség számára, 2019-ben jelent meg a Sz@ranyu naplója című regénye. A 21. Század Kiadó jóvoltából most egy újabb kötetét ismerhetjük meg, melynek főszereplője egy Beth nevű, harmincas éveiben járó nő, akinek egy tragikus esemény során teljesen megváltozik az élete. 
Tartsatok velünk, ismerjétek meg ezt a szívszorító és kedves történetet, ha pedig nektek kedvez a szerencse meg is nyerhetitek a kötet egy példányát

Nyereményjáték

A kiadónál több romantikus könyv is megjelent az elmúlt évek során, mostani játékunk ezekkel a kötetekkel kapcsolatos. Minden állomáson találtok egy homályos borító részletet. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni, hogy mi a kötet címe. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

02.08.: Csak olvass!
02.10.: Szembetűnő
02.14.: KönyvParfé

1 Hozzászólás:

  1. Itt is az a helyzet hogy a Könyvparfé oldalán nem találtam a játékot, így azt nem tudtam teljesíteni, csak én jártam így?

    VálaszTörlés