Miklya Luzsányi Mónika: Petőfi, a sztár – Rajongói kézikönyv - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 gyermek- és ifjúsági irodalom ismeretterjesztő Miklya Luzsányi Mónika Móra Kiadó
Miklya Luzsányi Mónika: Petőfi, a sztár – Rajongói kézikönyv

Miklya Luzsányi Mónika: Petőfi, a sztár – Rajongói kézikönyv

2023 gyermek- és ifjúsági irodalom ismeretterjesztő Miklya Luzsányi Mónika Móra Kiadó
Rövid leírás:
tőfi Sándor születésének 200. évfordulóját ünnepeljük idén. Miklya Luzsányi Mónika ebből az alkalomból egy különösen izgalmas kiadványt álmodott meg..

Blogturné Részletek

 


Kiadó: Móra Könyvkiadó, 2023
Műfaj: ismeretterjesztő



Fülszöveg: A gazdagon illusztrált könyv célja, hogy a kétszáz éve született költőt új megvilágításba helyezze. Miklya Mónika pedagógus alapos kutatómunkája után oly’ módon rendszerezte a szakirodalmat, hogy az a 9 éves kortól egészen a 99-ig mindenki  számára izgalmas olvasmány legyen. A kézikönyvből megismerhetjük Petőfi Sándor kalandos életútját és azt az izgalmas korszakot, amelyben élt, különös tekintettel az 1848-19-es szabadságharcra, de a kor nőalakjai is fontos szerepet kapnak. A könyv ideális lehet az iskolai tananyagot kiegészítő olvasmánynak is.

 


Petőfi Sándor születésének 200. évfordulóját ünnepeljük idén. Miklya Luzsányi Mónika ebből az alkalomból egy különösen izgalmas kiadványt álmodott meg, melyben Petőfi személyét igyekszik közelebb hozni a fiatalokhoz. Tartsatok bloggereinkkel, hogy megtudjátok, ők mit gondolnak erről az izgalmas infografikus kiadványról. És ne feledjétek, ha helyesen válaszoltok az állomásokon található kérdésekre, megnyerhetitek a Móra Könyvkiadó által felajánlott példányt!


Nyereményjáték:

Sokan mondják, ha Petőfi most élne, valószínűleg influenszer lenne. Mi is eljátszottunk ezzel a gondolattal, így átültettünk néhány versének kezdő sorait emoji formába. Minden állomáson találtok egy-egy feladványt, nektek pedig ki kell találnotok az ikonokból, hogy a költő melyik művére gondoltunk, majd beírni a versek címét a Rafflecopter-doboz megfelelő sorába. 
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:
08.09.  KönyvParfé
08.13.  Szembetűnő

0 Reviews:

Post Your Review