Diana Urban: Halálos ​játszmák - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Diana Urban ifjúsági Next21 Kiadó thriller
Diana Urban: Halálos ​játszmák

Diana Urban: Halálos ​játszmák

2023 Diana Urban ifjúsági Next21 Kiadó thriller
Rövid leírás:
Crystal Donovan mindene a játék, de vajon mit tesz, amikor egy titokzatos, őrült emberrabló üzenetet küld neki és kegyetlen...

Blogturné Részletek



Kiadó: Next21 Kiadó, 2023
Műfaj: ifjúsági thriller



Fülszöveg: Játsszuk ​ezt:
24 órád van rá, hogy nyerj. Ha megszeged a szabályaimat, a lány meghal. Ha hívod a rendőrséget, akkor is meghal. Ha szólsz a szüleidnek, vagy akárkinek, a lány meghal.

Készen állsz?
Crystal Donavan üzenetet kap egy rejtélyes appon keresztül, és egy videót, amelyen a húga látszik betömött szájjal, megkötözve. Crystal belemegy az emberrabló játszmájába. Először bizarr feladatokat kell végrehajtania: el kell lopnia egy iskolai dolgozatot, és be kell tennie valakinek az öltözőszekrényébe. Brownie-t kell sütnie, telefonbetyárkodnia kell.

Crystal rájön, hogy a feladatok egytől egyig a barátai ellen irányulnak. De ha nem engedelmeskedik, az emberrabló megöli a húgát. Vajon azt akarja megakadályozni valaki, hogy a csapatuk indulhasson a gaming tornán? Vagy titokzatos ellenfele tudomására jutott egy régi titok, és most ezt akarja megtorolni rajtuk?

Crystalnek egyre lehetetlenebb helyzetekben kell választania a barátai és a húga között. Szólnia kell valakinek, de közben túl kell járnia az emberrabló eszén. Mielőtt túl késő lesz.

 

Crystal Donovan mindene a játék, de vajon mit tesz, amikor egy titokzatos, őrült emberrabló üzenetet küld neki és kegyetlen, furcsa játékra kényszeríti? Diana Urban Halálos ​játszmák című regényében egy izgalmas és fordulatos ifjúsági thrillerre invitál minket, amire bloggereink sem tudtak nemet mondani. Tartsatok velünk a három állomáson át és nyerjétek meg a Next21 Kiadó által felajánlott példányt!


Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban a Next21 Kiadó további újdonságaié a főszerep! Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, a ti feladatotok pedig, hogy a könyv címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review