Schmal Róza: Nagy folyók haragja III. - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Fantasy lampion könyvek
Schmal Róza: Nagy folyók haragja III.

Schmal Róza: Nagy folyók haragja III.

2023 Fantasy lampion könyvek
Rövid leírás:
A Dalam könyve Schmal Róza: Nagy folyók haragja című trilógiájának zárókötete, mely a Lampion Könyvek jóvoltából jelent meg.

Blogturné Részletek

Kiadó: Lampion Könyvek

Műfaj:   fantasy

Terjedelem: 512 oldal

Ladanniak ​és hurrogónok békét kötöttek. A trónfosztott királyok elmenekültek, a túlélők lassan előmerészkednek a romok alól. De valóban véget ért a háború? Ha igen, miért késik a régóta vágyott nyugalom? Miért fogynak megállíthatatlanul a hurrogónok, hova tűnnek a lasnapoli kereskedőhajók és miért menti meg korábbi ádáz ellensége a száműzött királyt? Ha pedig a háború csak a kezdete volt egy sötétebb korszaknak, meg lehet-e még fordítani az események baljós áramlását? Lombmélyfények kerülnek elő a mélyből, kihalt városok népesülnek be ismét, és feledésre ítélt szerelmek lángolnak fel – a feltörő múlt azonban elfeledettnek hitt bűnöket is a napvilágra hoz, és forgószélként kavarja fel Ladann-völgy életét a trilógia záró kötetében. SCHMAL RÓZA fantasy-trilógiájában kibontakozik a ladanni birodalom története, a nemesi családok hatalomért és szerelemért folytatott harca. A lenyűgöző, képzeletbeli középkori világot a szerző által rajzolt, a kötetekben bekövetkező változásokat megjelenítő térkép, családfák, vadonatúj városképek, és egy teljessé vált ladanni lexikon egészíti ki.


A Dalam könyve Schmal Róza: Nagy folyók haragja című trilógiájának zárókötete, mely a Lampion Könyvek jóvoltából a megszokott, csodaszép külsővel jelent meg, hogy még egy utolsó kalandra indulhassunk a szereplőkkel. Ha te is szeretnéd megismerni a nagyívű történet lezárását, akkor játssz velünk, és akár meg is nyerheted a könyv egy példányát.

Nyereményjáték

A Nagy folyók haragja három kötetében számos város felbukkan, melyek mindegyike Schmal Róza képzeletének szüleménye, és amelyeknek nagy szerepe van a történet alakulásában is. Mostani nyereményjátékunkban épp ezért a trilógiában megjelenő városok betűit kevertük össze, a ti dolgotok pedig csupán annyi lesz, hogy helyes sorrendbe tegyétek a betűket, a megoldást pedig elküldjétek nekünk a Rafflecopter dobozban.


(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review