David Walliams: Gengszter nagyi újra lecsap - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 David Walliams gyermek- és ifjúsági irodalom humoros Kolibri Kiadó
David Walliams: Gengszter nagyi újra lecsap

David Walliams: Gengszter nagyi újra lecsap

2023 David Walliams gyermek- és ifjúsági irodalom humoros Kolibri Kiadó
Rövid leírás:
David Walliams a Kolibri kiadónál megjelent legújabb regényének története a negysikerű Gengszter nagyi folytatása.

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Kolibri

Fordító:  Kövesdi Miklós Gábor

Műfaj:  gyermek-, ifjúsági könyv

Terjedelem:335 oldal

A hírek másról sem szólnak, mint a vakmerő tolvajról, aki felbecsülhetetlen értékű kincseket lop el. Ilyen bűntényeket csakis a nemzetközi ékszertolvaj, A FEKETE MACSKA - Ben imádott gengszter nagyija - követhet el. De hisz a nagyi már nincs köztünk, ki más lenne képes efféle pimaszul merész gaztetteket végrehajtani? Vajon Ben fel tudja deríteni a rejtélyt? "A csigalépcső tetején egy csapóajtó nyílt. Ben kinyitotta, és a Royal Albert Hall kupoláján találta magát. A kupola legtetején állt a titokzatos alak. Levette a ruháját, alatta egyrészes, fekete kezeslábast viselt, amilyet Ben nagyija is hordott FEKETE MACSKAKÉNT! Az idegen elővett egy maszkot és feltette. Végül megrántott egy madzagot a táskáján. Hihetetlen dolog történt. Mint valami csúcsmodern kütyü, a táska átalakult... sárkányrepülővé! Az alak pozícióba helyezkedett a sárkányrepülőn, nekifutott, és elrepült." Walliams szívből jövő humora egyedülállóan meghökkentő. - Guardian
 


David Walliams legújabb regénye a nagysikerű Gengszter nagyi folytatása, s kiderül belőle, hogy mi történt Bennel az előző történet vége óta és hogy milyen kapcsolat van élete legkülönlegesebb éjszakája és a Londonban ismét elharapódzó különös rablások között. Ha bloggereinkkel tartasz és velük együtt feded fel a titkokat, akkor tiéd lehet a Kolibri Kiadó által felajánlott nyereménykönyv is.

Nyereményjáték

A regényben az egyik bűntény helyszíne a British Museum ahol rengeteg műkincs megtalálható. Ezekről találsz képeket a bloggereknél, megfejtésül a műtárgy nevét írjátok be a Rafflecopter megfelelő sorába.

Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

 


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review