Guillaume Musso: Mi lesz velem nélküled? - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Guillaume Musso misztikus Park Kiadó romantikus
Guillaume Musso: Mi lesz velem nélküled?

Guillaume Musso: Mi lesz velem nélküled?

2023 Guillaume Musso misztikus Park Kiadó romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 


Kiadó:
 Park Könyvkiadó

Fordító: Domonkos Eszter

Műfaj: misztikus, romantikus

Terjedelem: 328 oldal

Fülszöveg:

Szép ​szőke Gabrielle számára két férfi létezik, illetve létezett. Az egyik első szerelme, Martin, a francia rendőrség műkincsrablásokra szakosodott sikeres nyomozója. A másik az apja, Archibald, a világ talán leghírhedtebb képtolvaja. Mindketten rég eltűntek a lány életéből, fájó űrt hagyva maguk után. Aztán egy napon újra felbukkannak, fenekestül felforgatva Gabrielle ha nem is boldog, de nyugodt életét. A két férfi között különös rabló-pandúr játék veszi kezdetét, amely hamarosan már vérre megy. Gabrielle pedig ott őrlődik köztük, nem tud választani, mindkettőjüket akarja. Ám vannak párviadalok, amelyek csak az egyik vagy mindkét fél halálával végződhetnek. Vagy mégis van más megoldás? Más feloldás? Amelyet talán nem is az életben, hanem azon túl kell keresni? Guillaume Musso Franciaország egyik legsikeresebb kortárs írója. Finom humorú olvasmányos regényeit (És azután, Visszajövök érted, Ott leszel?) több mint húsz nyelvre fordították le. Legújabb, hol szívmelengető komédiába, hol szívszorító melodrámába hajló, misztikummal fűszerezett, fordulatos romantikus regénye egy különös szerelmi háromszög története.


 


A Park Könyvkiadó jóvoltából új kiadásban és köntösben olvashatjuk Guillaume Musso, eredetileg 2009-ben megjelent történetét. A Mi lesz velem nélküled? egy elsöprő szerelem kissé szürreális története - ahogy a szerzőtől ezt már megszokhattuk. Tartsatok a Blogturné Klub három bloggerével, ismerkedjünk meg együtt a történettel és a nyerményjátékunkon még haza is vihetitek a kötet egy példányát a kiadó felajánlásában.



Nyereményjáték

A regényhez kapcsolódó játékunkban a szerző további történeteivel játszunk. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet Musso valamely könyvéből. A feladatotok pedig, hogy beírjátok a kötet címét a Rafflecopter megfelelő sorába.


Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

  

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review