AJ Pearce: Kedves Mrs. Bird! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 A.J. Pearce Alexandra kiadó Történelmi
AJ Pearce: Kedves Mrs. Bird!

AJ Pearce: Kedves Mrs. Bird!

2023 A.J. Pearce Alexandra kiadó Történelmi
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 


Kiadó:
 Alexandra Kiadó

Fordító:  Kiss Viktória

Műfaj:   történelmi

Terjedelem:   384 oldal

Fülszöveg:

London, ​1940: a Luftwaffe bombái könyörtelenül záporoznak a városra. Az ügyvédi irodában titkárnősködő Emmy Lake ki akarja venni a részét a háborús erőfeszítésekből, ezért esténként önkéntes munkát végez a tűzoltóságnál. Ám amikor meglát egy álláshirdetést egy nagy londoni lapnál, egyszerre megvalósíthatónak látja álmát, hogy női haditudósító legyen.

Hamar kiderül, hogy valójában a tekintélyes tanácsadó rovatot vezető Henrietta Bird gépírójának vették fel, Emmy csalódása pedig nem ismer határokat – különösen azért, mert Mrs. Bird minden kellemetlenséget tartalmazó olvasói levelet a kukába hajít. Ám amikor egy bizonyos Wendyért elhagyja szerelme, a háború pedig egyre nagyobb rombolást okoz az országban és az emberek életében, a megrendítő leveleket olvasva Emmy rájön, hogy nagyon is fontos feladata van: neki kell válaszolnia ezeknek a segítséget kérő nőknek. Természetesen Mrs. Bird nevében, és természetesen Mrs. Bird tudta nélkül.

A. J. Pearce elbűvölő és ellenállhatatlan bemutatkozó könyve a London bombázásának rettenetét is híven ábrázoló történelmi regény, amelynek főhőse hiába akar hátat fordítani a férfiaknak és a házasságnak: nem menekül a szerelemtől sem.


 


Amanda-Jane Pearce eredetileg 2018-ban megjelent első regényében a II. világháború Londonjába kalauzolja olvasóját. Ezen belül is egy női magazin szerkesztőségében találjuk magunkat, ahol a konzervatív Mrs. Bird szigorúan válogatja meg, milyen témájú olvasói levelekre válaszol rovatában. De vajon hogy kerülnek be mégis kényes levelek a lapba? S melyek is pontosan ezek a kényes levelek? Tarts a Blogturné Klub három bloggerével, járj utána a rejtélynek, s a turné játékán megnyerheted a kötet egy példányát az Alexandra Kiadó jóvoltából!



Nyereményjáték

Mostani játékunkban olyan regények nyomába eredünk, melyek történetének fontos szereplője az újságíró vagy az újságírás. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet az adott könyvből. A feladatotok pedig az, hogy a könyv (magyar) címét beírjátok a Rafflecopter megfelelő sorába.


Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.




A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review