Marta Molnar: A napraforgók titkos élete - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 életrajzi Libri Márta Molnár művészettörténet regény van Gogh
Marta Molnar: A napraforgók titkos élete

Marta Molnar: A napraforgók titkos élete

2023 életrajzi Libri Márta Molnár művészettörténet regény van Gogh
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 


Kiadó:
 Libri Könyvkiadó

Fordító: Hoppán Eszter

Műfaj: életrajzi regény

Terjedelem: 396 oldal

Fülszöveg:

Emsley Wilson élete romokban hever. A szerelme elhagyja, a vállalkozása a csőd szélén táncol, ráadásul imádott nagymamáját is elveszíti. Utolsó találkozásuk alkalmával nagyanyja egy titkozatos, zöld könyvecskét ad neki, amely a lány legnagyobb meglepetésére Vincent van Gogh sógornőjének, Johanna Bongernek a naplóját rejti.

A férje halála után Johanna örökli meg Van Gogh festményeit. Ezek jelentik minden vagyonát, de a képek csak annyit érnek, mint a vászon, amire festették őket. A fiatal özvegynek gondoskodnia kell magáról és kisgyermekéről a tizenkilencedik század végi Párizsban, egy olyan országban, amelynek még a nyelvét sem beszéli. Ő azonban megtalálja hivatását a szükségben: mindenáron meg kell ismertetnie Van Gogh zsenális művészetét a világgal.

A naplót olvasva Emsley magára ismer a több mint száz évvel korábban élt nő élettörténetében.

De hogyan kerülhetett a nagyanyjához a napló?

Lehet, hogy köze van a több évtizedes családi titokhoz?

És vajon segíthet a múlt, hogy megtaláljuk a válaszokat életünk nagy kérdéseire?


 



Ha azt mondjuk, Vincent van Gogh, rávágod Johanna Bonger nevét? Ki volt ez a titokzatos nő, akinek köszönhetően ismerhetjük van Gogh művészetét? Tartsatok a Blogturné Klub három bloggerével, és fedjük fel együtt a napraforgók titkát! A turnét követve, meg is nyerhetitek a könyv egy példányát a Libri Könyvkiadó jóvoltából!



Nyereményjáték

Mi más is játszhatná a regényhez kapcsolódó játékban a főszerepet, mint Vincent van Gogh festményei? Minden állomáson találtok egy-egy részletet a művész valamely festményéről. A feladatotok, hogy a kép címét beírjátok a Rafflecopter megfelelő sorába.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



A turné állomásai

  • 09.04. KönyvParfé

0 Reviews:

Post Your Review