Amy Harmon The ​Bird and the Sword – A madár és a kard (A madár és a kard krónikái 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Fantasy Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös
Amy Harmon The ​Bird and the Sword – A madár és a kard (A madár és a kard krónikái 1.)

Amy Harmon The ​Bird and the Sword – A madár és a kard (A madár és a kard krónikái 1.)

2021 Fantasy Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös
Rövid leírás:
Amy Harmon legújabb fantasy regénye egy varázslatos világba kalauzol el minket, ahol a szavaknak ereje van.

Blogturné Részletek





Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Benedek Dorottya

Műfaj: Fantasy

Terjedelem: 368 oldal

A szerelem valóban nem ismer határokat? Csitt, leányom, tartsd magadban! Minden szót, mi elhagyná ajkad! Legyen az erőd benned rejlő, ne szólj, ne mondj, míg az idő eljő! Tanulj, fejlődj, de ne beszélj, hallgass, lányom, hogy tovább élj! Aznap, amikor anyámat megölték, megmondta apámnak, hogy többé nem fogok beszélni, és hogy ha meghalok, ő is velem hal. Azt is megjósolta, hogy a király eladja a lelkét, a fiát pedig elnyeli az ég. Apám igényt tart a trónra, és most a háttérben várakozik, várja, hogy anyám szavai valóra váljanak. Apám kétségbeesetten vágyik a koronára. Én csak szabad akarok lenni. Hogy szabad legyek, el kéne szöknöm, de anyám átka és apám kapzsisága fogva tart. Nem tudok beszélni vagy bármilyen hangot hallatni, képtelen vagyok karddal bánni, vagy elcsábítani a királyt. Egy olyan földön, ahonnan minden mágiát kiirtottak, talán a szeretet az egyetlen varázserő. De ki lenne képes szeretni… egy madarat?






Amy Harmon legújabb fantasy regénye egy varázslatos világba kalauzol el minket, ahol a szavaknak ereje van, és ahol egy fiatal királynak és beszélni nem tudó, de annál makacsabb választottjának számos veszéllyel kell szembenéznie. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott példányt a könyvből!


Nyereményjáték

Mostani játékunk során az egyes állomásokon olyan könyvekből találhattok idézeteket, amelyeknek címében szerepel egy-egy madárfaj. A feladat az, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírjátok az adott blogon található könyv címét. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a Könyvmolyképző Könyvkiadó által felajánlott példány a könyvből! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review