Micol Ostow: Menekülés - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Dream Válogatás ifjúsági Maxim Kiadó
Micol Ostow: Menekülés

Micol Ostow: Menekülés

2020 Dream Válogatás ifjúsági Maxim Kiadó
Rövid leírás:
Nem sokkal A kezdet megjelenése után folytatódik is a Riverdale könyves formában. A Menekülés a sorozat 3. évadának előzményeit dolgozza fel.

Blogturné RészletekKiadó:  Maxim

Fordító: Sárossy-Beck Anita

Műfaj: ifjúsági, regény

Terjedelem: 288 oldal

Amikor Archie, Betty, Veronica és Jughead kocsiba szállnak, hamar rájönnek, hogy kis városuk problémái úgy tűnik, mindenhová követik őket, amerre csak mennek. Archie-t gyilkossággal vádolják, és a bizonyíték ellene szól. Betty, Veronica és Jughead tudják, hogy Hiram Lodge akarja rákenni a fiúra a szörnyű tettet, de nem tudják, hogyan bizonyíthatnák. A banda utolsó mentőövként kitalálja, hogy vissza kell menniük a bűntett helyszínére, hogy ott szerezzenek valamit, ami alátámasztja a szavaikat. Vissza kell menniük tehát Shadow Lake-hez. Azonban a Lodge család erdei kabinját minden oldalról veszély és fenyegetés övezi. Vajon sikerül a csapatnak találnia valamit, amivel tisztázhatják Archie nevét? És ami még fontosabb: visszajutnak Riverdale-be élve?

Nem sokkal A kezdet megjelenése után folytatódik is a Riverdale könyves formában. A Maxim Kiadó gondozásában érkező Menekülés (Get Out of Town) a sorozat 3. évadának közvetlen előzményeit dolgozza fel. A négy jó barát ezúttal Archie ártatlanságára próbál bizonyítékot keresni, méghozzá a gyilkosság helyszínére, Shadow Lake-be visszatérve. Tartsatok velünk, és játsszatok a könyv 3 példányáért!

Nyereményjáték

A játékban való részvételhez nincs más dolgotok, mint a leírások alapján kitalálni, mely Riverdale-sorozatbeli helyszínekre gondoltunk. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review