Jenny B. Jones: Finding ​You - Ott rám találsz - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó romantikus YA Young Adult
Jenny B. Jones: Finding ​You - Ott rám találsz

Jenny B. Jones: Finding ​You - Ott rám találsz

2021 KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó romantikus YA Young Adult
Rövid leírás:
Finley Sinclair elhunyt bátyja útinaplóját követve, cserediákként érkezik Írországba, hogy mindent megnézzem, amiről a testvére írt.

Blogturné Részletek




Kiadó: Könyvmolyképző

Műfaj: romantikus young adult

Terjedelem: 344 oldal

ISBN: 9789634577911

Fordította: Tóth Katalin

Finley-t ​a gyász űzi Írországba. De a szeretet vezeti haza. Finley Sinclair nem egy tipikus tizennyolc éves. A jó humorú, kitartó és törekvő lány a New York-i Konzervatóriumba készül felvételizni. A meghallgatásra saját szerzeménnyel készül. Még be kell fejeznie a dalt, ám kreativitása a semmibe vész, amikor a bátyja, Will életét veszti. Finley úgy dönt, Írországba megy tanulni. Végig akarja járni az utat, amiről Will az útinaplójában mesél. A testvére ezen a helyen érezte magát legközelebb Istenhez, és Finley bízik abban, hogy útjának bejárása neki is segíteni fog , hogy rátaláljon a lelki békéjére. Így hát jelentkezik egy cserediákprogramba, és felszáll az Írországba tartó gépre. Beckett Rush, a szívtipró hollywoodi sármőr, a tinilányok bálványa szintén Írországba megy, egy vámpíros film forgatására. A repülőúton összeismerkedik Finley-vel, és hamar kiderül, hogy ő az egyetlen lány, aki nem ájul el a fiú vonzerejétől. Írországban újra találkoznak, és Beckett ráveszi a lányt, hogy legyen az asszisztense, cserébe pedig ő végigkíséri az országon. Írországban Finley lassan ismét az összeomlás szélére kerül. Fivére elvesztése, az iskolai nyomás, a kötelező projektmunka, a közelgő meghallgatás, és a közte és Beckett közt bontakozó kapcsolat miatt –nevezzük bárminek is – számára eddig ismeretlen, aggasztó bűntudat gyötri. Mikor szól végre hozzá Isten ebben a smaragdzöld színű mennyben? Aztán valami olyasmit tapasztal meg, ami gyökeresen megváltoztatja az életszemléletét. Vajon rájön, hogy minden, amit eddig keresett, végig ott volt vele? Felemelő történet az igazság kereséséről és a reményről, mély sebekből gyógyuló fiatalok számára. Igazi élményáradat. Ideális, szeretetteljes ajándék ballagásra, karácsonyra, születésnapra, fontos mérföldkövek ünneplésére. Kövesd csodás, megkapó fordulatait!


Finley Sinclair elhunyt bátyja útinaplóját követve, cserediákként érkezik Írországba, hogy mindent megnézzem, amiről a testvére írt. Már a repülőn összeakad a felkapott vámpírfilmek színészével, Beckett Rushsal, akit eléggé megdöbbent, hogy a lány még egy autogramot se kér tőle! Vajon mi sül ki kettejük találkozásából? Tartsatok bloggereinkkel, és ne feledjétek, hogy a blogturné végén egy szerencsés olvasónk a Könyvmolyképző kiadó jóvoltából megnyerheti az Ott rám találsz című romantikus regényt!

Nyereményjáték

Mivel történetünk Írországban játszódik, döntöttünk, hogy ideje megismerkednünk egy picit az országgal! Minden állomáson találtok egy állítást, amiről el kell döntenetek, hogy IGAZ vagy HAMIS, a helyes választ pedig írjátok be a megfelelő rubrikába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review