Frances Hodgson Burnett: A ​kis lord - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 gyermek- és ifjúsági irodalom klasszikus Manó Könyvek
Frances Hodgson Burnett: A ​kis lord

Frances Hodgson Burnett: A ​kis lord

2021 gyermek- és ifjúsági irodalom klasszikus Manó Könyvek
Rövid leírás:
A titkos kert szerzőjének közkedvelt könyve, A kis lord most szemet gyönyörködtető kiadásban látta meg a napvilágot a Manó Könyvek gondozásában.

Blogturné Részletek

 




Kiadó:  Manó Könyvek

Fordító: Kopácsy Margit

Műfaj: klasszikus, gyermek- és ifjúsági könyv

Terjedelem: 240 oldal

A hétéves, amerikai Cedric Errol szegény, fiatal özvegy édesanyja szeme fénye és a környék kedvence. Egy szép napon élete nem várt fordulatot vesz: sosem látott, angliai nagyapja, Dorincourt grófja magához veszi kastélyába. Az önző, magának való öregurat első látásra leveszi a lábáról a bájos, nyíltszívű kisfiú, és féltékenyen megpróbálja elválasztani édesanyjától a gyereket. Francis Hodgson Burnett, a világszerte népszerű A titkos kert és A padlásszoba kis hercegnője szerzője ebben a klasszikussá vált történetben újra a tőle megszokott bájjal és szeretettel mesél

 

A titkos kert szerzőjének közkedvelt könyve, A kis lord most szemet gyönyörködtető kiadásban látta meg a napvilágot a Manó Könyvek gondozásában. Tartsatok bloggereinkkel, ismerjétek meg a történetet és vigyétek haza a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet.

Nyereményjáték

Frances Hodgson Burnett könyvei az ifjúsági irodalom meghatározó részei voltak, művei a mai napig óriási népszerűségnek örvendenek. Ebben a játékban olyan könyvekből hoztunk idézeteket, melyek az 1900-as években, vagy még annál is korábban íródtak, de népszerűségük a mai napig vitathatatlan. Nincsen más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni, hogy melyik műre gondoltunk.

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review