Aleksandr Voinov: Dark Soul - Sötét lélek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Könyvmolyképző Kiadó Rázós könyvek
Aleksandr Voinov: Dark Soul - Sötét lélek

Aleksandr Voinov: Dark Soul - Sötét lélek

2021 Könyvmolyképző Kiadó Rázós könyvek
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában érkezik Alexandr Voinov nagy sikerű Sötét lélek kötete, ami egy igazi rázós, 18 éven felülieknek szóló LMBT sötét

Blogturné Részletek


Kiadó:
  Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Sándor Alexandra Valéria

Terjedelem: 400 oldal

A szeretet még a legsötétebb lelket is megvilágítja. Stefano Marino teljes jogú maffiatag, boldog házasságban élő maffiafőnök a nyugati partvidékről, aki keletre utazik, hogy kivárja a család egyik fejedelmének halálát. Az összes öreg róka összegyűlik – nyilván köröznek a cápák, ha vér van a vízben –, ám akad egy új arc is, aki felkelti Stefano figyelmét. Silvio „Barracuda” Spadaro a nyugdíjba vonult consigliere testőre. A fiatal gyilkos alvilági családjában főbenjáró bűnnek számít melegnek lenni, de ő sohasem törődött különösebben a szabályokkal. Fekete szemét rászegezi Stefanóra, olyan érzéseket keltve ezáltal az idősebb maffiózóban, amiket egész életében igyekezett elnyomni. Stefano akármennyire is tiltakozik, amikor az orosz maffia behatol a felségterületére, és segítségkérésre kényszerül, a consigliere olyan árat kér, aminek következtében még egyszer szembe kell néznie Silvióval – és a legsötétebb vágyaival. Ám már Silvio puszta közelsége is tönkreteheti mindazt, ami fontos Stefanónak: a maffián belüli helyzetét, az emberei iránta érzett tiszteletét és végül, de nem utolsósorban a házasságát is. Stefanónak az üzleti ügyeiben is súlyos döntést kell hoznia: vagy harcol és kockára tesz mindent, vagy elmenekülve megvédi magát és azokat, akiket szeret.
 



A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában érkezik Alexandr Voinov nagy sikerű Sötét lélek kötete, ami egy igazi rázós, 18 éven felülieknek szóló LMBT sötét románc.

Kövesd velünk a turnét, ahol két három értékelést és három extra állomást találsz. Ha szerencsés vagy, megnyerheted a könyv egy példányát.

Nyereményjáték

A mostani játékot a Rázós Könyvek rajongóinak találtuk ki! Minden állomáson találtok egy idézetet, ami valamelyik már megjelent Rázós Könyvből származik. A feladatotok beírni a könyv címét a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review