Marvel - Mítoszok és legendák - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 illusztrált kézikönyv Kolibri Kiadó Marvel mítosz
Marvel - Mítoszok és legendák

Marvel - Mítoszok és legendák

2021 illusztrált kézikönyv Kolibri Kiadó Marvel mítosz
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 




Kiadó:  Kolibri Kiadó

Fordító: Sepsi László

Műfaj: illusztrált, kézikönyv, mítosz, legenda

Terjedelem: 216 oldal

Ismerd meg a hatalmas és lenyűgöző Marvel-univerzum mesés mítoszait és legendáit! Látogass el az idők hajnalára, légy tanúja az Égiek és hadakozó teremtményeik, az Örökkévalók és Deviánsok születésének; kalandozz Thorral, valamint az asgardiak és olümpiai ellenfeleik panteonjával; hagyd, hogy elkápráztasson Doctor Strange, a Legfőbb Varázsló misztikus eredete; fedezd fel a Fekete Párduc és Wakanda ősi és új istenségeit; ünnepeld Atlantis felemelkedését és a védelmező Namort, a Torpedót! Ezek a magasztos sagák és mitikus mesék képezik a Marvel-univerzum alapját.

 

A Kolibri Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent a Marvel ​– Mítoszok és legendák című könyv. Ha imádjátok a Marvel univerzumot és a képregényeket, akkor ezt a könyvet Nektek találták ki. Segítségével megismerhetjük a hatalmas és lenyűgöző Marvel-univerzum mesés mítoszait és legendáit! Tartsatok velünk, merüljetek el a szuperhősök világában, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet.

Nyereményjáték

A mostani játékunk során néhány Marvel karaktert kell felismernetek. A képek kissé elmosódottnak tűnhetnek, ne aggódjatok, ez csak Thanos csettintésének az utóhatása. De bízunk benne, hogy mindezek ellenére sikeresen felismeritek a képen szereplőket. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni annak a karakternek a nevét, akit az egyes értékelés után találtok. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review