Casey McQuiston: Red, ​White & Royal Blue - Vörös, fehér és királykék - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ lmbtqia NA New Adult romantikus
Casey McQuiston: Red, ​White & Royal Blue - Vörös, fehér és királykék

Casey McQuiston: Red, ​White & Royal Blue - Vörös, fehér és királykék

2021 KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ lmbtqia NA New Adult romantikus
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadónak hála, nálunk is megjelent Casey McQuiston LMBT romantikus regénye,ami megnyerte a 2019-es Goodreads Choice Awards-ot!

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző

Műfaj: LMBT+ romantikus new adult

Terjedelem: 440 oldal  

Fordította: Moldova Júlia

Mi ​történik, ha egymásba szeret az amerikai elnök fia és a walesi herceg? Mikor édesanyját megválaszják az Amerikai Egyesült Államok elnökének, Alex Claremont-Diazból azonnal afféle királyi herceg lesz amerikai módra. Jóképű, karizmatikus, zseniális ―a mai fiataloknak szóló színarany a marketingcsapat kezében. Csak egyetlen gond van vele: Alex ellenségeskedése egy valódi herceggel, Henryvel az óceán túlpartjáról. És mikor a bulvársajtó kezébe jut egy fénykép Alex és Henry – a walesi trónörökös esküvőjén előadott – botrányos összecsapásáról, ez az amerikai-brit kapcsolatokra is hatást gyakorol. A család- és államfők kárenyhítési tervvel állnak elő: megrendezik a két rivális megbékélését. Ami eleinte csak az Instagramnak szóló, megrendezett barátság, hamarosan elmélyül, és veszélyesebb lesz, mint azt akár Alex, akár Henry valaha várta volna. Hamarosan Alex azon kapja magát, hogy romantikus kapcsolatba bonyolódott a korántsem régimódi Henryvel, ami befolyásolhatja az elnökválasztási kampányt, a feje tetejére állíthat két országot, és kérlelhetetlenül felveti a kérdést: a szerelem végső soron megmentheti a világot? Miből merítsenek elég bátorságot, és lesz-e akkora hatalmuk, hogy azok legyenek, akiknek lenniük kell? Hogyan érjék el, hogy a valódi énjüket is kifejezhessék a politikai protokoll lépéseiben? Casey McQuiston bebizonyítja ebben a könyvében, hogy a szerelem nem mindig diplomatikus.

A Könyvmolyképző Kiadónak hála, nálunk is megjelent Casey McQuiston LMBT romantikus regénye, a Vörös, fehér és királykék, ami megnyerte a 2019-es Goodreads Choice Awards-ot romantikus kategóriában! A regény az Amerikai Egyesült Államok elnökének, Alexnek és a brit királyi herceg, Henrynek az ellenségeskedéséről, majd egymásra találásáról szól. Kövessétek blogturnénkat, és ismerd meg a történetüket!

Nyereményjáték

Alex az Amerikai Egyesült Államok elnökének a fia, Henry pedig egy brit király herceg, így mostani játékunk is királyi vérekről és elnökgyerekekről fog szólni! A feladatotok egyszerű: ki kell találnotok, hogy ki szerepel az adott állomás képén! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review