Eric Walters - Kathy Kacer: Nagyapa ​hegedűje - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 holokauszt ifjúsági Tilos az Á Kiadó
Eric Walters - Kathy Kacer: Nagyapa ​hegedűje

Eric Walters - Kathy Kacer: Nagyapa ​hegedűje

2021 holokauszt ifjúsági Tilos az Á Kiadó
Rövid leírás:
A Tilos az Á Könyvek Kiadó gondozásában jelent meg nemrégiben Eric Walters és Kathy Kacer könyve, a Nagyapa hegedűje. Shirli iskolájában a Hegedűs a h

Blogturné Részletek

 





Kiadó:
  Tilos az Á Könyvek

Fordító: Demény Eszter

Műfaj: ifjúsági

Terjedelem: 306 oldal

2002, New Jersey. Shirli drámatagozatos gimibe jár, és nagyon készül az idei előadásra. Amikor kiderül, hogy a Hegedűs a háztetőnt játsszák, egy sor nehézséggel kell szem-be-néznie: miért nem ő kapta Hodel, a legszebb szólót éneklő lány szerepét? Mi fog kisülni abból, hogy a darabbeli férje, Ben, a suli legmenőbb és legjóképűbb sráca? Shirli imádott nagyapja azonban nincs elragadtatva a színdarab hírétől. A holokauszttúlélő nagyapa ugyanis gyűlöli a zenét. Amikor azonban Shirli a padlásán jelmezek és kellékek után kutat, rátalál egy hegedűre és egy régi, zenekari plakátra, amin felismeri a fiatal nagyapját. Shirlinek számtalan kérdése van… A Nagyapa hegedűje egy remek arányérzékkel megírt regény szeretetről, a zene erejéről és a velünk élő múltról, amely generációkon átívelve sem kevésbé fájdalmas.
 




A Tilos az Á Könyvek Kiadó gondozásában jelent meg nemrégiben Eric Walters és Kathy Kacer könyve, a Nagyapa hegedűje. Shirli iskolájában a Hegedűs a háztetőn darabot adják elő, aki kellékek és jelmezek reményében felkeresi nagypapáját, hogy a padlásán keresgéljen. A lány azonban sokkal több mindenre talál rá a holokauszttúlélő nagyapjánál, mint amire valaha is számított. A megható és érzelmes regény turnéjához három blogger csatlakozott, tartsatok velünk ti is, és játsszatok a könyv egy példányáért. 

Nyereményjáték

A mostani játékunkban minden állomáson a Hegedűs a háztetőn darabbal kapcsolatos kérdéseket teszünk fel, nektek pedig a helyes választ kell beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review