Mocsok műanyag és számtalan szemét - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 ismeretterjesztő Kolibri Kiadó környezetvédelem
Mocsok műanyag és számtalan szemét

Mocsok műanyag és számtalan szemét

2021 ismeretterjesztő Kolibri Kiadó környezetvédelem
Rövid leírás:
A Kolibri Kiadó gondozásában jelent meg a Mocsok ​műanyag és számtalan szemét könyv, amely a környezettudatosságra hívja fel a figyelmet, ezúttal a fi

Blogturné Részletek

 





Kiadó:
  Kolibri Kiadó

Fordító: Bús Réka Teodóra

Műfaj: ismeretterjesztő

Terjedelem: 64 oldal

Egyre több a bolygónkat károsító szemét. Mi történik azzal, amit a szemetesbe dobsz? Hová tűnnek, és milyen hatással vannak a körülötted lévő világra? Ez a könyv megválaszolja kérdéseidet, valamint tele van hasznos tanácsokkal és tippekkel, melyek segítenek csökkenteni a felhalmozott szemetet és újrahasználni az üveget, műanyagot, papírt és fémet. Gyűjts ötleteket, ha szívesen készítenél új dolgokat a kidobásra szánt anyagokból, és tudd meg, hogyan hasznosítják újra ezeket! Mire vársz még? Vedd kezedbe ezt a könyvet, és lépj fel a számtalan szeméttel szemben!
 




A Kolibri Kiadó gondozásában jelent meg a Mocsok ​műanyag és számtalan szemét könyv, amely a környezettudatosságra hívja fel a figyelmet, ezúttal a fiatalabb korosztályt megcélozva. A könyv könnyedén segít eligazodni a környezetvédelem témájában, fontos információkkal, illusztrációkkal és hasznos tanácsokkal látja el az olvasót. Ha szeretnétek többet megtudni a könyvről, tartsatok a turné bloggereivel, és játsszatok a kiadó által felajánlott példányért.

Nyereményjáték

A mostani játék során minden állomáson egy, a környezetvédelemmel kapcsolatos fogalommagyarázatot fogtok találni, a feladat pedig az lesz, hogy kitaláljátok a fogalmat, és beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review