Serena Valentino: Ki a legszebb? - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Fantasy Ki a legszebb? Manó Könyvek Serena Valentino
Serena Valentino: Ki a legszebb?

Serena Valentino: Ki a legszebb?

2021 Fantasy Ki a legszebb? Manó Könyvek Serena Valentino
Rövid leírás:
Csatlakozz bloggereinkhez, kövesd nyomon az extráinkat, és nyerd meg Serena Valentino: Ki a legszebb? című kötetének egy példányát!

Blogturné Részletek



Kiadó: Manó Könyvek

Fordító: Halmai Gergely

Műfaj: fantasy

Terjedelem: 208 oldal

A ​fiatal királylány Hófehérke, és gonosz mostohája, a Királynő történetét mindenki ismeri. A mesélésről mesélésre változó apró különbségeket leszámítva a történet mindig ugyanaz: a Királynő féltékeny lesz a lányka szépségére, és ez odáig vezet, hogy megpróbálja eltenni láb alól az édes, naiv kislányt. Arról már sokkal ritkábban szól a történet, hogy a Királynő mitől is lett ilyen gonosz. Sokan próbálták már találgatni az okokat. Talán már a természeténél fogva is egy gonosz boszorka volt, szépsége pedig mindössze a Király elcsábításának eszközeként szolgált. Mások szerint a Királynő azért gyűlölte a lánykát, mert a Király első feleségére emlékeztette. Ám a leggyakrabban egy romlott lelkű nőszemélynek festik le, aki egész nyomorult életében nem szeretett egyetlen teremtett lelket sem. Valójában oly sokféle magyarázat létezik, amely a Királynő végtelen hiúságát és féltékeny dühét találgatja, hogy bajos is lenne számba venni őket. A sorozat első könyve egy olyan változatát meséli el a történetnek, amellyel az olvasóközönség eddig nem találkozott. Egy történetet, mely szerelemről, veszteségről, és egy csipetnyi mágiáról szól. Ez a Gonosz Mostoha könyve.
 



Ki ne gondolkozott volna még ez azon, hogy egy-egy gonosz karakter hogyan vált azzá, ami? És ki ne volna kíváncsi rá, hogy mitől váltak a Disney legsötétebb karakterei olyan szívtelen? Ezekre a kérdésekre keresi a választ Serena Valentino új sorozata, melynek minden kötetében egy-egy gonosz karakter kap főszerepet, és melynek első kötete, a Hófehérke mostohájával foglalkozó Ki a legszebb? a Manó Könyvek jóvoltából most már magyarul is elérhető. Neked is felkeltette az érdeklődésedet ez a különleges könyv? Akkor csatlakozz bloggereinkhez, kövesd nyomon az extráinkat, és nyerd meg a kötet egy példányát!

Nyereményjáték

Mostani nyereményjátékunkban - csak hogy a témánál maradjunk - gonosz mesehősöket gyűjtöttünk össze, akikkel valószínűleg mindenki találkozott már. De vajon emlékszel még, hogy melyik mesében keserítették meg ezek a szereplők a főhősök életét? Ahhoz, hogy nyerhess, nincs más dolgod, mint kitalálni, hogy melyik meséből származnak a blogokon lévő gonoszok, majd beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába! 

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

2 Hozzászólás:

  1. 03.23-as hoz rossz link van berakva (a 17.-ei bejegyzésére mutat). Így el is írtam, hogy ki van a képen. Lehet mások is járnak így, ha innen mennek a blogok megfelelő bejegyzéseihez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük, hogy jelezted, javítottuk a hibát! Természetesen a nyereményjátéknál figyelembe vesszük majd ezt, és így nem fog semmiféle hátrány érni, ha rossz helyre írtad a megoldásokat. :)

      Törlés