Mary Jo Putney: Becstelen szerelem (A jó útra tértek testvérisége #5) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 General Press történelmi romantikus
Mary Jo Putney: Becstelen szerelem (A jó útra tértek testvérisége #5)

Mary Jo Putney: Becstelen szerelem (A jó útra tértek testvérisége #5)

2021 General Press történelmi romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó: General Press

Fordító: Bánki Vera

Műfaj: történelmi romantikus

Terjedelem: 304 oldal

A becsületét vesztett férfinak már nincs mit féltenie…
1816, London, a Clanton-estély A Királyi Haditengerészet tisztjeként Lucas Mandeville számtalan veszéllyel nézett már szembe, és hosszú éveket raboskodott, most mégis inkább egy lángoló gálya fedélzetén lenne, mint a bálteremben, ahol csak idő kérdése, hogy valaki felelősségre vonja a múltban meghozott döntéseiért.
Egy nő, aki képes szembenézni az őt megvetőkkel…A sötét hajú szépség, Kendra Douglas mögött összesúgnak az egybegyűltek. A frissen elvált nő felbukkanása az estélyen felér egy botránnyal, pontosan ezért kéri táncra Lucas. És ezért segít a nőnek a későbbiekben, hogy az visszaszerezze a jó hírét és a szeretett fiát. Ha ők együtt, ki ellenük?Ahhoz azonban, hogy helyreállítsák a becsületüket, tapasztalt összeesküvők segítségére is szükségük van. A Jó útra tértek testvériségének legújabb kötetében két jobb sorsra érdemes ember egymásra találásáért izgulhatunk.
 

A General Press Könyvkiadónál jelent meg Mary Jo Putney regénye a Becstelen szerelem, mely az ötödik darabja A jó útra tértek testvérisége sorozatnak. Újabb romantikus szerelem a láthatáron, de nem minden nehézség nélkül! Kövesd végig a blogturné állomásait, és ha szerencséd lesz meg is nyerheted a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet!

Nyereményjáték

Többször is szóba kerül a történetben Waterloo, hiszen főszereplőnk gyógyította a csata után a sebesülteket. Kérdéseinket  e témában tettük fel, a válaszokat írjátok be  a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Az értesítő levél megküldése után a nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni az e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review