Simone Elkeles: Tönkretett vakáció - How to Ruin #1 - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Könyvmolyképző Kiadó realista romantikus Simone Elkeles Vörös Pöttyös YA
Simone Elkeles: Tönkretett vakáció - How to Ruin #1

Simone Elkeles: Tönkretett vakáció - How to Ruin #1

2017 Könyvmolyképző Kiadó realista romantikus Simone Elkeles Vörös Pöttyös YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Sándor Alexandra Valéria
Műfaj: YA, romantikus, realista
Terjedelem: 244 oldal

Forró nyár.
Amikor Amynek az egész nyári szünetet az otthonától távol kell töltenie, minden vakációs terve kútba esik. Egészen addig, amíg meg nem ismerkedik a jóképű és kemény kötésű tizennyolc éves Avival – az egyetlen sráccal, akinek talán nem tud ellenállni. Gyorsan felforrósodik a hangulat közöttük, de mi van, ha Avi csak egy nyári kalandot akar, Amy pedig többet?
https://konyvmolykepzo.hu/reszlet/7609_tonkretett_vakacio-20171204_124923.pdf https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/simone-elkeles-hogyan-tegyuk-tonkre-a-nyari-szunetet-hogyan-tegyuk-tunkre-1-7609?
  

A Könyvmolyképző Kiadó jelenteti meg Simone Elkeles Hogyan tegyük tönkre sorozatát, máris itt az első rész a Tönkretett vakáció. Ez volt a szerző első regénye, mely 2006-ban jelent meg eredetileg és egy különleges Izraeli nyaralást mesél el. Nyolc blogger véleményét olvashatod a turné során, kövesd az állomásokat és esélyed lesz megnyerni a három nyereménykönyv egyikét a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

Izrael nevezetességeit vesszük sorra az állomásokon. Egy-két mondat és a kép alapján találd ki a feladványt és írd be a rafflecopter doboz megfelelő sorába.  
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.



a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

1 Hozzászólás:

  1. Deszy állomása kimarad? Csak mert nem találom pedig 22.e nem most volt.

    VálaszTörlés