Audrey Carlan: Calendar Girl 4 - Október, November, December - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Audrey Carlan erotikus Insomnia könyvek
Audrey Carlan: Calendar Girl 4 - Október, November, December

Audrey Carlan: Calendar Girl 4 - Október, November, December

2017 Audrey Carlan erotikus Insomnia könyvek
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Calendar Girl sorozat utolsó könyve is megjelent magyarul. Mia sűrű és izgalmas éven van túl, mi pedig hónapról hónapra izgulhattunk érte. Az utolsó 3 hónapja is szenvedélyesre és izgalmasra sikeredett, tartsatok velünk  a 4. rész turnéján az állomásokon beszámolunk róla.

Kiadó: Insomnia Könyvek - Libri
Fordító: Farkas Melinda
Műfaj: erotika
Terjedelem: 474 oldal

Mia Saunders tizenkét hónapos utazása Hollywoodba, New York Citybe és végül Aspenbe repíti. Októberben Mia új életet kezd, és egy híres, naponta jelentkező tévéműsorban lesz háziasszonya az Élő Szépség betétnek. Párja még a fogság utóhatásaival küzd, de szerencsére közös erővel leküzdik a démonokat. Ezután New Yorkba utazik, ahol a háláról forgat. Minden álma valóra válni látszik… kivéve egyet. Decemberben az álomszerű Aspenben találja magát, ahol egy helyi művészről készít kisfilmet, meglehetősen egyedi körülmények között. Kedves olvasó, készülj, mert Mia kalandja a várva várt végéhez közeledik! Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély. Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát!
  



Nyereményjáték



Most kiderül mennyire ismeritek jól a sorozatot. Minden állomáson egy-egy kérdést találtok az előző részekről. A helyesen válaszolók között az Insomnia Könyvek felajánlásával Audrey Carlan Calendar Girl - Október - November - December 3 példányát sorsoljuk ki.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review