Sierra Cartwright: Megláncolva - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 erotikus Insomnia könyvek Sirra Cartwright
Sierra Cartwright: Megláncolva

Sierra Cartwright: Megláncolva

2017 erotikus Insomnia könyvek Sirra Cartwright
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A romantikus és szenvedélyes történetek rajongóinak újabb gyöngyszemet hozott el az Insomnia Könyvek a magyar könyvesboltok polcaira. Sierra Cartwrigthe Donovan dinasztia sorozatának megérkezett a második része Megláncolva címmel. Újabb Donovan találkozik a végzetével, Cade és Sofia történetének turnéjára hívunk mindenkit.

Kiadó: Insomnia Könyvek - Libri
Fordító: Hoppán Eszter
Műfaj: erotika
Terjedelem:  oldal

Amikor Sofia McBride a barátnője esküvői partiján megismerkedik az erős és határozott Cade Donovannel, a férfi figyelmezteti, hogy óvakodjon tőle. Sofia próbálja megfogadni az intelmet, ám azon kapja magát, hogy ellenállhatatlan vonzalmat érez a rejtélyes és kissé félelmetes férfi iránt.
Hiába tudja, hogy a tűzzel játszik, képtelen ellenállni a Donovan fiú vad kívánságainak. Minél inkább belegabalyodik a kapcsolatba, annál inkább sejti, hogy talán soha nem is akar megszabadulni belőle…
Cade Donovan, a titokzatos ranchtulajdonos eddig olyan nőket választott, akik nem várnak tőle túl sokat. De amikor egy vihar egy fedél alá kényszeríti vele Sofiát, egyszeriben fellángolnak a domináns férfi védelmezőösztönei. Cade mindent meg akar kapni, amit Sofia nyújtani tud, de hamarosan rádöbben, hogy a nő szépsége mögött olyan kemény elszántság rejtőzik, amire nem számított. Ketten érzéki utazásra indulnak, aminek a végére Cade talán megszabadulhat múltja gyötrő démonaitól; és ami mindkettőjüket örökre megváltoztatja.
Sierra Cartwright bestseller sorozatában mesterien vezeti olvasóit a hatalmi játszmák világába, ahol a test is üzlet, ha az érdek úgy kívánja. Texas sosem volt még ilyen forró.

VIGYÁZAT; BDSM-SZEXJELENETEKET TARTALMAZ, CSAK FELNŐTTEKNEK.
  NyereményjátékA játékban az esküvő szervezőké a főszerep. Olyan könyvekből válogattunk idézeteket, rövid jeleneteket, ahol a főszereplő esküvő szervezéssel foglalkozik. A rafflecopter megfelelő sorába kell beírnotok az író nevét és a könyv címét, amelyből származik az idézet.
Az Insomnia könyvek felajánlásával 3 példányt sorsolunk ki a játék végén.

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

12.06. Insane Life
12.09. CBooks

0 Reviews:

Post Your Review