Sara Shepard: Hazug csajok társasága 2. - Hibátlanok - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Sara Shepard: Hazug csajok társasága 2. - Hibátlanok

Sara Shepard: Hazug csajok társasága 2. - Hibátlanok

Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Aria, Spencer, Hanna és Emily története végre könyvként is folytatódik a Hibátlanok című 2. kötetben. A könyv immár jócskán eltér a sorozattól, mégis hűen visszaadja annak hangulatát. Most megismerkedhettek a második résszel a Blogturné keretében, három blogger könyvkritikái alapján. Aki nyomon követi az állomásokat, természetesen egy nyereménypéldánnyal is gazdagodhat.

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Miks-Rédai Viktória
Műfaj: Young Adult
Terjedelem: 304 oldal

Rosewoodban, ahol a legédesebb mosolyok takarják a legsötétebb titkokat, él négy csinos kis hazudozó – Spencer, Aria, Emily és Hanna –, akik nagyon csúf dolgokat tettek...
Spencer lenyúlta a testvére barátját; Aria totál belezúgott az angoltanárába; Emily nagyon szereti az új barátnőjét, Mayát... de nem csak mint barátot; Hanna pedig szó szerint belebetegszik a megszállottságába, hogy tökéletesen nézzen ki. De a legrémesebb titok, amin mindannyian osztoznak, annyira botrányos, hogy teljesen tönkretehetné kényelmes életüket.
És valaki, aki csak A.-nak nevezi magát, éppen ezzel fenyegetőzik.
Először azt hitték, A. Alison, a három éve nyomtalanul eltűnt barátnőjük. Ám később kiderült, hogy Alison halott. De akkor ki lehet A.? Melissa? Spencer szinte betegesen versengő testvére? Vagy Maya, aki egészen a magáénak akarja Emilyt? És mi van Tobyval, a titokzatos sráccal, aki pont azután hagyta el a várost, hogy Alison eltűnt?
Egyvalami bizonyos: A. kezében elég bizonyíték van, hogy tönkretegye őket. És a lányok minden egyes gyűrött levélkével, gonosz netes üzenettel vagy bosszúálló sms-sel közelebb sodródnak ahhoz, hogy mindent elveszítsenek.
https://konyvmolykepzo.hu/reszlet/7848_hibatlanok-20171124_134541.pdf https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/sara-shepard-flawless-hibatlan-hazug-csajok-tarsasaga-2-7848
  



Nyereményjáték



A hazug csajok más sorozatokban is játszottak már mellékszerepeket. A turné állomásain rövid leírást találtok ezekről a sorozatokról, ki kell találnotok a sorozatok címeit. A Rafflecopter megfelelő sorába a sorozatcímek magyar változatát kell beírnotok.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.




a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

12.03 Sorok Között
12.05 Spirit Bliss
12.07 Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review