Krystal Sutherland: A ​szerelem kémiája - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Dream Válogatás Krystal Sutherland Maxim Kiadó Young Adult
Krystal Sutherland: A ​szerelem kémiája

Krystal Sutherland: A ​szerelem kémiája

Dream Válogatás Krystal Sutherland Maxim Kiadó Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Maxim Kiadó gondozásában jelent meg decemberben Krystal Sutherland első könyve, A szerelem kémiája. A Young Adult könyvben a középiskolás Henry Page és az új lány Grace Town történetét ismerhetitek meg. A blogturné keretében 3 blogger meséli el véleményét a könyvről, és természetesen játszhattok is 1 példányért.



Kiadó: Maxim
Fordító: Őri Péter
Műfaj: Young Adult
Terjedelem: 288 oldal

Henry Page még sohasem volt szerelmes… Reménytelen romantikusnak képzeli magát, de az általa vágyott szerelem, amely olyan, mint a lassított felvétel, szapora szívverést okoz, és sem enni, sem aludni nem hagy, eddig nem bukkant fel az életében, legalábbis még nem. Henry inkább a tanulásra koncentrál, hogy bekerüljön egy közepesen jó egyetemre, és minden vágya, hogy végre ő legyen az iskolai újság szerkesztője. Aztán a végzős évében, a harmadik kedden Grace Town besétál egy délutáni órájára, és a fiú azonnal tudja, hogy minden meg fog változni. Miután Grace-t és Henryt együtt felkérik az iskolai újság szerkesztésére, a fiú hamarosan azon kapja magát, hogy végzetesen beleszeretett a lányba. Nyilvánvaló, hogy Grace valamiképpen sérült, de úgy tűnik, Henry ettől csak szebbnek látja őt, és semmi mást nem akar, mint segíteni neki újra összerakni a széttörött darabokat. Ám aki azt gondolja, hogy ez egy átlagos szerelmi történet, az nagyon téved!

 
  


Nyereményjáték



A történetünket a fiú szereplő, Henry meséli el, ami ritkább eset a Young Adult műfajban, mégis egyre több író él vele. A játékhoz is ez adta az ötletet, ugyanis a feladatotok az lesz, hogy a megadott fülszövegrészletek alapján kitaláljátok, mely könyvről van szó, és beírjátok annak a (fiú) szereplőnek a nevét, aki elmeséli az adott történetet. Tehát nem a könyv címét várjuk, hanem a szereplő nevét! Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.




A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review