Ashley Carrigan: Ikrek hava - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Könyvmolyképző Kiadó romantikus Rubin pöttyös
Ashley Carrigan: Ikrek hava

Ashley Carrigan: Ikrek hava

2017 Könyvmolyképző Kiadó romantikus Rubin pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Műfaj: romantikus, felnőtt
Terjedelem: 344 oldal

Skylar, a fiatal, menő belsőépítész a barátnőivel töltött görbe este után hazafelé tart, amikor megtámadják. Az életét egy különös csavargó menti meg. Skylar elhatározza, hogy valamiképpen meghálálja a bátor fellépést.
Azonban Jim, a Közel-Keletről visszatért veterán elutasítja a segítséget, és mindent megtesz, hogy a lányt elriassza magától. Skylar nem adja fel, és ahogy egyre több időt tölt a férfival, már egyikük sem képes figyelmen kívül hagyni a közöttük felszikrázó szenvedélyt. Ám Jim nem ígér többet néhány forró éjszakánál. Skylar nem elégszik meg a könnyed kalanddal, és amikor megjelenik az életében a jóképű és gáláns Karl, bizakodva veti bele magát a kapcsolatba. De bármennyire is igyekszik elfelejteni Jimet, az nem várt módon bukkan fel újra az életében. Kockáztassa Skylar a szívét, amikor tudja, hogy a férfi végül összetörné?  Vajon Jim sötét múltja örökre közéjük áll, vagy a vad összecsapásaikból mégis fakadhat szenvedélyes szerelem?
https://konyvmolykepzo.hu/reszlet/7937_ikrek_hava-20171204_125155.pdf https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/ashley-carrigan-ikrek-hava-7937
  

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelenik meg Ashley Carrigan második regénye az Ikrek hava. Az Árnyjátékoshoz hasonlóan itt is egy gyönyörű, szenvedélyes, karakán hölgy életébe pillanthatsz be: egy veszélyes támadás megváltoztatja az ő és a megmentője életét. Kövesd az állomásokat és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

Fantasztikus helyszíneken játszódik a regény, a játékunk is ehhez kapcsolódik. Keress rá a földrajzi koordináták alapján, merre is járt Skylar? Segítségül adunk 1-1 képet a hangulat kedvéért. A megfejtést írd be a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.
a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review