Tom Fletcher: Christmasaurus - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 gyermekkönyv ifjúsági Kolibri Kiadó mesekönyv
Tom Fletcher: Christmasaurus

Tom Fletcher: Christmasaurus

2017 gyermekkönyv ifjúsági Kolibri Kiadó mesekönyv
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Kolibri Kiadó jóvoltából immár magyarul is megismerkedhetünk a Christmasaurus-szal, a karácsonyi történettel egy kisfiúról, aki szerette a dinókat, de sose gondolta volna, hogy valaha is találkozik eggyel. Ám egy varázslatos ünnepi este a Mikulás valami olyannal ajándékozza meg, amire senki se számított. Ha szeretnéd megismerni Tom Fletcher meséjét, tarts a Blogturnéval, hogy megtudd, miképp alakulnak a kisfiú és dínója kalandjai. Azért is érdemes követni az 5 bloggert, mert a turné végén neked is lehetőséged lesz, hogy megnyerhesd a Kiadó által felajánlott 3 könyv egyikét.


Kiadó: Kolibri
Fordító: Dudik Annamária Éva
Műfaj: meseregény
Terjedelem: 340 oldal

Felejts el gyorsan mindent, amit eddig az Északi-sarkról tanultál, és ismerkedj meg: – egy Trundli Vili nevű fiúval – az apjával, Trundli Gyurival – a Mikulással (igen! az igazi Mikulással!) – egy Csücsöri nevű manóval – Undok Brendával, a legutálatosabb lánnyal az iskolában (vagy talán az egész világon) – egy Vadász nevű otromba alakkal és a kutyájával, Vicsorral – és egy igazán különleges dinoszaurusszal… A Christmasaurus varázslatos mese arról, hogy amit nagyon szeretnénk, az nem mindig az, amire igazán vágyunk. Tom Fletcher 1985-ben született, Londonban. Népszerű énekes, író, YouTube-sztár, vlogger és nem mellesleg két fiú édesapja. Egyik kedvenc filmje a Vissza a jövőbe – ezért együttesét Marty McFlyról nevezte el. A zenekar szövegeit nagyrészt Tom írja, és már első lemezükkel bekerültek a Guinness-rekordok Könyvébe mint a legfiatalabb, zenei toplistákat vezető zenekar a Beatles után. Első regénye, a Christmasaurus 2017 karácsonyán színdarabként is debütál Londonban, de már rajzfilmsorozat is készül belőle.
  



Nyereményjáték



Ha már egy olyan Karácsonyi történetet ajánlunk, ahol vannak dinoszauruszok is, nyereményjátékunk is róluk szól. Minden állomáson találtok 1-1 képet rajzfilm dínókról. A Rafflecopter megfelelő sorába írjátok be, hogy melyik filmben/filmsorozatban szerepelt a képen szereplő őslény. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review