Matt Haig: A lány, aki megmenti a Karácsonyt - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 gyermekkönyv Kolibri Kiadó
Matt Haig: A lány, aki megmenti a Karácsonyt

Matt Haig: A lány, aki megmenti a Karácsonyt

2017 gyermekkönyv Kolibri Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Kolibri Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Matt Haig A lány, aki megmenti a karácsonyt című mesekönyve, a nagysikerű A fiú, akit Karácsonynak hívnak folytatása. Ennek örömére a Blogturné Klub hét bloggere csizmát ragadott, hogy előkerítse Ameliát, az egyetlen embert, aki még hisz, mielőtt veszélybe kerülhetne az ünnep. Hisz tudjátok, remény nélkül nem léteznének csodák.

Kiadó: Kolibri Kiadó
Fordító: Magyari Andrea
Műfaj: gyerekkönyv
Terjedelem: 336 oldal

Ahol A fiú, akit karácsonynak hívnak véget ért, ott kezdődik ez a könyv.
Szenteste van, ám minden a lehető legrosszabbul alakul. Ádáz úr dologházba zárja Ameliát, a remény fénye egyre halványabban pislákol, Karácsony apó pedig tudja, hogy meg kell találnia a kislányt, különben veszélybe kerül az ünnep csodája.
A nehéznek ígérkező küldetésben azonban nem marad magára: nemcsak a koboldok, a rénszarvasok, hanem maga az angol királynő, sőt egy macskakedvelő, Charles Dickens nevű férfi és egy önzetlen, tiszta szívű konyhásasszony is a segítségére siet, hogy meg tudja menteni Ameliát.
Csakhogy mindeközben Koboldfalván a feje tetejére áll a világ. A meseglimpik ármányt szőnek, felbujtják a trollokat, Bohó pedig mit sem sejtve a vesztébe rohan…
 
  



Nyereményjáték



Tudjátok, mi kell a csodához? Remény. Remény nélkül nem lennének csodák – karácsony sem. Azzal, hogy Ádáz úr dologházba zárja Ameliát, az egyetlen embert, aki hisz, komoly veszélybe kerül az ünnep.
Így hát mostani játékunk során az összekevert betűket helyes sorrendbe rakva (néha két szót vagy nevet kell kapnotok) megkapjátok, mi mindenhez kell remény, hogy megvalósulhasson ez a csodás ünnep.
Figyelem! A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon a kiküldött értesítőre, ellenkezőleg újat sorsolunk. Továbbá a kiadó csak magyarországi címre postáz!


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

12/17 Olvasónapló
12/18 Szembetűnő
12/19 Könyvvilág
12/20 Zakkant olvas
12/21 Deszy könyvajánlója
12/22 KönyvParfé
12/23 Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review