Mia Sheridan: Archer hangja - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Könyvmolyképző Kiadó romantikus Rubin pöttyös
Mia Sheridan: Archer hangja

Mia Sheridan: Archer hangja

2017 Könyvmolyképző Kiadó romantikus Rubin pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Egy regény a szenvedésről, a sorsról és a szerelem mindent elsöprő erejéről.

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Sándor Alexandra Valéria
ISBN: 9789633999134
Oldalszám: 408
Műfaj: jelenkori

Amikor Bree Prescott megérkezik Pelionba, az álmos tóparti kisvárosba, szívből reméli, hogy végre megtalálta a helyet, ahol rálelhet a hőn áhított nyugalomra. Már az első nap belebotlik Archer Hale-be, a saját tragédiáját remeteként őrizgető srácba. Egy emberbe, akit addig senki sem vett észre. Ez a könyv egy olyan lányról szól, akinek az életét egyetlen szörnyű éjszaka eseményei határozzák meg, és egy olyan férfiról, aki szerelmével elhozza számára a szabadulást. Egy szótlan férfi története, aki tátongó sebbel él, és egy olyan nőé, aki segít neki megtalálni a hangját.
https://3.bp.blogspot.com/-PkS-n7rIEJQ/VDgznS-FVuI/AAAAAAAAHtA/CgrxQUWGtgo/s1600/vedd%2Bmeg%2Bbtk.png

Nyereményjáték

Mostani játékunkban a néma hősök és hősnők után nyomozunk. Minden állomáson egy-egy rövid idézetet találtok olyan regényekből, amelyek vagy átmenetileg, vagy örökre hangjukat vesztett főszereplők boldogságra találásáról szólnak. A Ti feladatotok, hogy kiderítsétek, mely könyvekből származnak a sorok, majd pedig megírjátok nekünk, mi a szereplő teljes neve, aki nem képes megszólalni.
Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

A turné állomásai

12.03. – Angelika blogja
12.04. – Kristina blogja
12.05. – CBooks
12.06. – Deszy könyvajánlója
12.07. – Sorok között
12.08. – Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review