Juliannne Donaldson: Edenbrooke örököse - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Juliannne Donaldson: Edenbrooke örököse

Juliannne Donaldson: Edenbrooke örököse

Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Idén novemberben jelent meg a Könyvmolyképző kiadó gondozásában az Edenbrooke duológia előzménykötete. Tartsatok velünk december 5-11 között, ha részt vesztek a nyereményjátékunkban, megnyerhetitek a kiadó által felajánlott három nyereménykönyv egyikét!


Kiadó:Könyvmolyképző
Fordító: Molnár Edit
Műfaj: történelmi
Terjedelem: 77 oldal

Philip Wyndham sohasem irigyelte a bátyját, Edenbrooke leendő örökösét. Inkább lenne a maga szerencséjének a kovácsa, mint hogy a cím és a rang szabta korlátok között éljen. De amikor a bátyja váratlanul meghal, Philip élete is fenekestül felfordul, mivel a körülmények azt követelik tőle, hogy feladja addigi életét. Philip felölti új szerepét, és London legkörülrajongottabb agglegényeként felváltva vergődik a berzenkedés, az unalom és a düh fogságában. Az események azonban váratlan fordulatot vesznek, mert egy este a sors egy fogadóba vezeti, ahol hősünk megismeri a páratlan Marianne Daventryt.
 
  

Zsófi Csigi fényképe.

Nyereményjáték



Mostani nyereményjátékunkban minden résztvevő blogon találtok egy férfi főhőst valamelyik történelmi romantikus regényből, a ti feladatok annyi lesz, hogy beírjátok a Rafflecopter megfelelő dobozába annak a könyvnek a címét, amelyben szerepel. Jó játékot! Ne feledjétek, ha velünk tartotok, megnyerhetitek a kiadó által felajánlott 3 nyereménypéldány egyikét. Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

12.09 Dreamworld
12.10 Deszy könyvajánlója
12.11 Kristina blogja

0 Reviews:

Post Your Review