Sophie Jackson: Egy őrült pillanat - Egy font hús #2,5 - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Insomnia könyvek Libri novella romantikus
Sophie Jackson: Egy őrült pillanat - Egy font hús #2,5

Sophie Jackson: Egy őrült pillanat - Egy font hús #2,5

2017 Insomnia könyvek Libri novella romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Kiadó: Libri Insomnia könyvek
Fordító: Lukács Andrea
Műfaj: romantikus
Terjedelem: 180 oldal

Kat Lane soha nem hitte volna, hogy beleszeret egy börtöntöltelékbe. Ám a sors útjai kifürkészhetetlenek. Most, immár Carter párjaként, az esküvőre készülődik.
Carter egyre vívódik: képesek lesznek megbirkózni a házasság, a család és a munka nehézségeivel… és ugyanakkor életben tartani a szenvedélyt is? S vajon hogyan fogja megállni a helyét apaként ő, aki mostoha körülmények között nevelkedett?
És hogyan alakul a barátja, a drogfüggő Max sorsa, aki találkozott Grace-szel, de el is idegenítette magától a lányt. Van még reményük a közös jövőre?
http://libri.libricsoport.hu/fooldal/konyvek/egy-orult-pillanat/
  


A Libri Kiadó sok rajongó örömére megjelentette Sophie Jackson Egy font hús sorozatának kiegészítő novelláját Egy őrült pillanat címmel. Kat és Carter olyan élethelyzetekbe kerülnek, amelyre minden olvasó kíváncsi. Mi történt a lánykérés után, milyen a pár élete a boldogító igen kimondása után? Kövessétek végig a négy állomásos turnét és a játékunk során a helyes megfejtésekért cserébe 3 nyereménykönyvet sorsolunk ki a kiadó felajánlásában.


Nyereményjáték

Mennyire ismeritek a szereplőket? Az állomásokon találtok egy-egy idézetet a sorozat könyveiből és tippelnetek kell, hogy melyik karaktertől származik. A könyv címét eláruljuk, hogy melyikből való.
A megfejtést írd be a rafflecopter doboz megfelelő sorába! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre jelentkezni a megküldött e-mailre. Ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

12.16. CBooks

0 Reviews:

Post Your Review