Sabrina Jeffries: Karácsonyi csoda - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
General Press történelmi romantikus
Sabrina Jeffries: Karácsonyi csoda

Sabrina Jeffries: Karácsonyi csoda

General Press történelmi romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Karácsony közeledtével sokan szeretnénk átélni egy kis karácsonyi csodát, esetleg olvasással az ünnep hangulatát megteremteni.
A General Press kiadó jóvoltából megjelent Sabrina Jeffries legújabb könyve, a Karácsonyi csoda, a Halstead Hall bajkeverői legújabb kötete. 
Ha szeretnél te is részese lenni egy kis karácsonyi készülődésnek, kövesd a turné négy állomását és ha velünk játszol, tiéd lehet a könyv egyik példánya.

Kiadó: General Press
Fordító: Hajnal Gabriella
Műfaj: Történelmi romantikus
Terjedelem: 304 oldal

A Halstead Hall bajkeverői című sorozatból megismert Lord Devonmont sorsát követhetjük nyomon.
Pierce Waverlyt, Devonmont grófját gyermekkorában a szülei rokonok gondjaira bízták, és a férfi sosem bocsátotta meg nekik, hogy magára hagyták. Egy nap azonban levelet kap anyja társalkodónőjétől, Mrs. Camilla Stuarttól, amelyből arról értesül, hogy az édesanyja súlyos beteg. Azonnal hazatér vidéki birtokukra, hogy elbúcsúzhasson az asszonytól. Ám amikor megérkezik, meglepődöttségében a szája is tátva marad. Kiderül ugyanis, hogy az anyjának semmi baja, ő pedig beleesett Camilla körmönfont csapdájába. Az életvidám, vonzó özvegyasszony ugyanis eltökélte, hogy mindent megtesz azért, hogy kibékítse őlordságát az anyjával. A célja elérése érdekében pedig még arra is hajlandó, hogy elfogadja a férfi által felajánlott alkut, amely tisztességesnek egyáltalán nem nevezhető...
Sabrina Jeffries karácsonyi történetében a Halstead Hall bajkeverői című sorozatból megismert Lord Devonmont sorsát követhetik nyomon az olvasók a megbocsátás és a szerelem útján.
 
  



Nyereményjáték



Ismeritek a Halstead Hall bajkeverői sorozatot? Nem? Semmi gond, itt a remek alkalom egy picikét megismerni vele.
Minden állomáson találtok a sorozatból egy torz borítót, ami alapján ki kell találnotok a címét, de ne legyen ennyire egyszerű, az adott kötet főszereplőjét is be kell írnotok a Rafflecopter dobozba. (Elég az egyik főszereplő neve.) - Tehát minden állomásnál a rafiba egy kötet címet és mellé az egyik főszereplő nevét várjuk.
Játékra fel!

Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

10.26 Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review