Madeleine Roux: Sanctum ​– A rejtélyes társulat - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Madeleine Roux Maxim Kiadó Young Adult
Madeleine Roux: Sanctum ​– A rejtélyes társulat

Madeleine Roux: Sanctum ​– A rejtélyes társulat

2016 Madeleine Roux Maxim Kiadó Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Dan, Abby és Jordan visszatérnek egy újabb borzongató történetben! Vajon, hogyan változtatta meg őket mindaz, amit az első kötetben átéltek? Mit kezdhetnének a megválaszolatlan kérdésekkel? Hogyan tudnának csak egyszerűen továbblépni?
Ezekre a kérdésekre keresi a választ a Blogturné Klub is a négy állomásos turnénkon. Ha ügyes vagy a játékunkon, megnyerheted a Maxim Könyvkiadó által felajánlott Madeleine Roux: Sanctum ​– A rejtélyes társulat három nyeremény példányának egyikét.

Kiadó: Maxim
Fordító: Beck Anita
Műfaj: young adult
Terjedelem: 352 oldal

Dan, ​​Abby és Jordan olyan dolgokat élt át a New Hampshire Egyetem nyári táborában, ami egy életre szóló traumát jelentett mindhármuknak. Ez az élmény rányomja bélyegét Abby és Dan kibontakozó szerelmére is. Mindannyian próbálnak túljutni a gyötrelmes emlékeken, de a múlt még mindig kísérti őket. Bármennyire is szeretnének továbblépni, rengeteg megválaszolatlan kérdés maradt, és valaki eltökélten igyekszik fenntartani bennük a rettegést azzal, hogy titokzatos fotókat küld nekik egykori vándorcirkuszi jelenetekről. Úgy tűnik, az egyetlen esélyük, hogy megszabaduljanak a nyomasztó érzéseiktől, ha visszatérnek Camfordba, a New Hampshire Egyetemre, és feltárják a Brookline elmegyógyintézet múltját, valamint magyarázatot találnak Daniel Crowford igazgató őrült kísérleteire. Megérkezésük után rádöbbennek, hogy a fotók létező helyszíneket ábrázolnak, sőt, az egyetemi kampusz területén hosszú évek óta most először állítanak fel egy hasonló vándorcirkuszt. Dan és barátai saját maguk fedezik fel a várost – elhagyatott házakban rejtett titkok után kutatva. De az intézet félelmetes múltja sokkal több szálhoz elvezet, mint azt gondolnák. És ez még csak a borzalmak kezdete…

  



Nyereményjáték



Ezúttal nyereményjátékunkkal a cirkuszok történetébe kalauzolunk titeket! Minden állomáson találtok egy képet egy híres múltbéli mutatványosról, a bejegyzésben pedig nevének betűit rejtettük el. Nincs más dolgotok, mint rájönni, kit ábrázol a kép. Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review