Brittainy C. Cherry: Lebegés - Az vagy nekem - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Brittainy C. Cherry Insomnia könyvek Libri kiadó romantikus
Brittainy C. Cherry: Lebegés - Az vagy nekem

Brittainy C. Cherry: Lebegés - Az vagy nekem

2016 Brittainy C. Cherry Insomnia könyvek Libri kiadó romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Az Insomnia könyvek újabb sikertörténetet hoztak el nekünk. Tristan és Elizabeth gyönyörű szerelmi történetét olvashatjuk magyarul, Brittainy C. Cherry lehengerlő stílusának előadásában. A Blogturné Klub bloggerei is olvasásra invitálnak mindenkit, a megszokott bejegyzésekkel, extrákkal és nyereményjátékkal, amelyen 3 példányt sorsolunk majd ki.
Kiadó: Libri - Insomnia könyvek
Fordító: H. Prikler Renáta
Műfaj: romantikus
Terjedelem: 392 oldal

Óva intettek Tristan Cole-tól. Azt mondták, kegyetlen, jéghideg, durva. Elítélték a múltja miatt. Ha csak ránéztek, egy szörnyeteget láttak, akinek bűnhődnie kell. Én tehetetlennek és dühösnek láttam, mert bennem is hasonló erők dolgoztak. Üresek voltunk. A múlt sebei a földre húztak minket, pedig mi lebegni szerettünk volna. Ő mennydörgés volt, én villámfény – soha nem volt még ilyen tökéletes vihar. Tristan csókja haragos volt, és szomorú. Bocsánatkérő és gyötrelmes. Nyers és valódi. Mint az enyém.
Lizzie és Tristan torokszorító szerelmi története éppúgy szól veszteségről és újrakezdésről, mint a bennünk rejlő démonok legyőzéséről. Brittainy C. Cherry Az vagy nekem sorozata már milliók szívéhez talált utat. Engedd be te is!
  

Nyereményjáték


0 Reviews:

Post Your Review