Bella Thorne – Autumn ajándéka - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Bella Thorne Manó Könyvek Young Adult
Bella Thorne – Autumn ajándéka

Bella Thorne – Autumn ajándéka

2016 Bella Thorne Manó Könyvek Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Vigyázz, mit kívánsz! Autumn Falls, a suli új lánya nem a legnépszerűbb, hiába szerez barátokat, és hiába beszélget egyre többet a nagyon cuki Seannal. A kezébe kerül viszont egy napló, amibe ha beleírja a kívánságait, azok bizony teljesülnek...

Az imádnivaló regény az egykori Disney-sztár, Bella Thorne életéből merít, és a szép színész-énekesnő az egyik társszerzője.

Kövessétek velünk a turnét, amin a Menő Könyvek jóvoltából 1 példányt ti is megnyerhettek a regényből!

Kiadó: Menő Könyvek
Fordító: Steiner Kristóf

Műfaj: Young Adult
Terjedelem: 280 oldal
Autumn Falls, a suli új csaja nem épp a legnépszerűbb lány az Aventura Gimiben. Bár szerencsére szerez magának barátokat, akik jóban-rosszban mellette állnak, az mégsem túl jó jel, hogy kivívja a gimnázium méhkirálynőjének haragját. Sőt, rájön, hogy a fiú, akit kinézett magának, sajnos szintén a gonosz csajokkal lóg. Attól kezdve, hogy Autumn elkezd az érzéseiről naplót vezetni, valóra válnak a legvadabb kívánságai. Vajon ez csak egy furcsa egybeesés? Vagy lehet, hogy a napló képes helyrehozni az életét?

"Garantáltan imádni fogod!" - Teen Vogue

"Autumn Falls lesz az új kedvenced" - Seventeen magazin.
http://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/ifjusagi-irodalom/regenyek/autumn-ajandekahttp://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/ifjusagi-irodalom/regenyek/autumn-ajandeka
  

Nyereményjáték

Mennyire ismeritek a kötet szerzőjét, Bella Thorne-t? A színész-énekesnő számos filmben és tévésorozatban mutatta már meg a tehetségét.

A feladatotok most a következő! Minden állomáson találtok 1-1 képet Bella Thorne valamely híres filmes, vagy sorozatos szerepéből. A feladat, hogy felismerjétek azt, és beírjátok a film/sorozat címét a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Hajrá!
Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review