Kody Keplinger – Lying ​Out Loud: A hazugságháló - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 kody keplinger Könyvmolyképző Kiadó realista Vörös Pöttyös Young Adult
Kody Keplinger – Lying ​Out Loud: A hazugságháló

Kody Keplinger – Lying ​Out Loud: A hazugságháló

2016 kody keplinger Könyvmolyképző Kiadó realista Vörös Pöttyös Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Egy új történet a The Duff – A Pótkerék világából! Ismerjétek meg Sonnyt, aki remekül hazudik, és ez látszólag megkönnyíti az életét, de végül csak a bajhoz vezethet…

Kody Keplinger új regénye szívbemarkoló, szórakoztató, elgondolkodtató és még vicces is, ráadásul a The Duff szereplői is tiszteletüket teszik benne!

Gyertek, tartsatok velünk a blogturnén, és nyerjétek meg a 3 ajándékkönyv egyikét!
Kiadó: Könyvmolyképző kiadó
Fordító: Szabó Krisztina
Műfaj: realista, YA
Terjedelem: 312 oldal

Egy új történet a The DUFF – A pótkerék világából
Sonny Ardmore remekül hazudik.
Arról, hogy az apja börtönben van, hogy az anyja kirakta őt otthonról, és éjszakánként titokban a legjobb barátnőjénél alszik.
Talán Amy Rush az egyetlen, aki átlát Sonny hazugsághálóján, és mellette áll, bármi történjék is. Mindent megosztanak egymással: a titkaikat, a ruháikat… Sőt, még a Ryder Cross iránti utálatuk is közös.
Ryder az új fiú a Hamilton gimiben, és megtestesíti mindazt, amit Sonny és Amy ki nem állhat: a srác egy beképzelt, sznob stréber. Csakhogy Rydernek van egy gyenge pontja: Amy. Le sem tagadhatná, hogy belezúgott. Úgyhogy amikor Ryder e-mailben randira hívja Amyt, a két lány úgy érzi, kihagyhatatlan alkalom kínálkozik a számukra.
Úgy alakul, hogy Sonny egy egész éjszakát végigchatel Ryderrel, és őszinte borzalmára rádöbben, kezdi megkedvelni a fiút. Csakhogy van egy kis probléma: Ryder végig azt hitte, Amyvel beszélget. Úgyhogy Sonny bonyolult hadműveletet eszel ki, amivel rádöbbentheti Rydert, valójában mindig is őt akarta, nem Amyt. Képes lesz Sonny egészen az igazságig jutni a hazugságai segítségével, vagy végül Rydert és Amyt is elveszíti?
Kody Keplinger egy vicces és egyben szívszorító történettel tér vissza a The DUFF – A pótkerék világába: azokról a hazugságokról ír, amiknek bedőlünk, és azokról az igazságokról, amikre véletlenül sem számítanánk.

http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/kody-keplinger-lying-out-loud-a-hazugsaghalo-the-duff-2-7383
  Nyereményjáték


A LOL-ban a The Duff szereplői is felbukkannak, éppen ezért az első könyvre emlékszünk vissza a játék során.
Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, a feladatotok, hogy rájöjjetek, kitől is hangzottak el a szavak, és beírjátok a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Megéri ügyesnek lenni, hiszen 3 példányt sorsolunk ki köztetek. És mivel jó fejek vagyunk, annyit segítünk, hogy a moly.hu-ról gyűjtögettünk
Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

A turné állomásai

10.06. – Sorok Között
10.08. – Könyvvilág
10.10. – Dreamworld
10.12. – Deszy Könyvajánlója
10.14. – Letehetetlen
10.16. – Kelly & Lupi olvas

0 Reviews:

Post Your Review