Debbie Macomber: Első hó - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 General Press romantikus
Debbie Macomber: Első hó

Debbie Macomber: Első hó

2016 General Press romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



General Press Kiadó 2016. október
214 oldal
Fordította: Gieler Gyöngyi
ISBN: 9789636439484

Ashley ​​Davison, a mindig vidám egyetemista lány eredetileg úgy tervezte, nem utazik haza karácsonyra, egy váratlan kényszerszabadság miatt azonban lehetősége adódik arra, hogy egyedülálló édesanyjával töltse az ünnepeket Seattle-ben. Dashiell Sutherland, az egykori katona is ugyanoda tart egy állásinterjú miatt. Csak a repülőtéren szembesülnek azzal, hogy a karácsony előtti utolsó járatra elfogytak a jegyek, és már az autókölcsönzőnél is csak egyetlen kocsi maradt szabadon. Bár elsőre kifejezetten ellenszenvesnek találják egymást, a kényszer szülte helyzetben vonakodva mégis úgy döntenek, hogy együtt kelnek útra.
Néhány percnyi kínos csend után azonban megtörik köztük a jég: nemcsak az derül ki, hogy sok közös van bennük, hanem meglepődve veszik észre, hogy lassan, de biztosan vonzódni kezdenek egymáshoz. Az úton kalandos események sora hátráltatja őket – lehet, hogy nem érnek oda időben Seattle-be, de még az is megtörténhet, hogy a legszebb karácsonyi ajándékkal lepi meg őket az élet.
http://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/sci-fi-fantasy-krimi/elso-ho
  

Debbie Macomber egy újabb szerelmes regénnyel örvendeztette meg a romantikus regényeket kedvelő rajongókat, amit most te is jobban megismerhetsz a Blogturné Klub bloggerei segítségével. Az Első hóban Ashley és Dashiell kényszer szülte párosa sok vicces, kalandos, romantikus dolgot át él együtt.  Ha velünk tartasz a páros útja során, most te is megnyerheted a turné végén a General Press Kiadó által felajánlott könyv egy példányát. Romantikus utazásra fel!


Nyereményjáték

Debbie Macomber történeteiben mind-mind romantikus sorsok fonódnak egymásba. Az írónőnek több mint 50 romantikus regénye jelent meg, ám mi most csak néhányra koncentrálunk. Minden blogon találsz 1-1 eltévedt hópelyhet, amiben egy-egy regénycím lapul, ám a nagy havazásban a betűk összekeveredtek rajtuk. A te dolgod, hogy ezeket helyes sorrendbe tedd és kijöjjön belőle Debbie Macomber egy-egy regényének címe, amit a Rafflecopter helyes sorába beleírj.
A turné végén, ha minden állomáson megtaláltad az elhagyott hópelyheken szereplő címeket akkor esélyed van megnyerni a 3 könyv egyikét. Hópehely keresésre fel!

a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:
10.27 Kelly és Lupi olvas
10.29 Szembetűnő
10.31 Zakkant olvas
11.02 Könyvvilág
11.04 Kristina blogja
11.06 Dreamworld


0 Reviews:

Post Your Review