Okváth Anna: Szonáta ​gordonkára és kávédarálóra - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Könyvmolyképző Kiadó Magyar szerző romantikus
Okváth Anna: Szonáta ​gordonkára és kávédarálóra

Okváth Anna: Szonáta ​gordonkára és kávédarálóra

2016 Könyvmolyképző Kiadó Magyar szerző romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Okváth Anna a Más állapotokkal már elvarázsolta a Blogturné Klub tagjait, most pedig legújabb könyva, a Szonáta gordonkára és kávédarálóra indul 3 állomásos turnéra. Tarts velünk és Zsinivel! Add át magad a zenének! És ha ügyes vagy, még a könyv egy példányát is megnyerheted. 


Kiadó: Könyvmolyképző
Műfaj: romantikus
Terjedelem: 336 oldal

Játszottak már az érzelmeid bűvös húrjain? Zsini fiatal, bohém lány, akinek mindene a csellózás. Eltökélten be akar kerülni a Zeneakadémiára, de a sors különös mentort ad mellé. A férfi csupa rejtély, ellentmondás, undokság, olyasvalaki, akibe nem ajánlott beleszeretni. Zsininek persze sikerül. De vajon tényleg ő az igazi? Vagy ez a szerelem csupán délibáb? Lehet, hogy tökéletes muzsikát nem a pontosság, hanem maga a szenvedély ad? Zsini keresi önmagát, az őszinte dallamokat, és az igazi, elsöprő szerelmet. Az élmények örvényében hűséges társa egy háromszáz éves cselló, egy gyerekkori barát, egy szálkás szőrű tacskó és a bosszúvágy, hogy a családját elhagyó apjának egyszer beolvashasson. Történet, melyben mindenki magára ismerhet, aki valaha remélt, álmodott és csalódott, de mert újrakezdeni. Lenyűgöző regény szenvedélyről és zenéről. Add át magad a dallamának!

  



Nyereményjáték



A turné minden állomásán találsz egy szót, ami titkot tartogat - a szóra kattintva ugyanis egy képet találsz, ami egy hangszert ábrázol. Nincs más dolgod, mint beírni, milyen hangszert találtál az egyes állomásokon, végül pedig plusz pontban is részesülsz, ha megírod, melyik állomás rejtette a címben is szereplő hangszert. Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review